Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Taktyka CW

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Jeszcze zapomniałem bo taktyki na Eli pro i S&D moga a nawet sie roznia :0

Teraz RattleSnake daj d;

@down źle zrozumiałeś....

Ja wiem że ty wiesz co to SnD chodzi o to że

PUŁAPKA #2 SCHODY / GÓRA to np pod Eli Pro sie nadaje a nie pod S&D więc poradnik nie jest uniwersalny tylko i wyłącznie o to mi chodziło.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Moje 2 poprzednie klany miały trochę inne nazewnictwo a poza tym zgubiłeś 1 do nazwania .

I co z tego, nazywajcie to jak chcecie ja dałem propozycje poza tym to moja taktyka i jak napisałem nie dokończyłem jej.

Zrób swoją jeśli chcesz...

76561198090890807.png

Opublikowano

Taktyka jest dobra jeżeli gramy z botami. Ma one swoje słabości, ponieważ założyłeś w tej taktyce, że żaden z członków nie ma prawa zginąć. Wystarczy zabić np:. członka z parkingu żeby zrobić plecy pozostałym. Taktyki opracowując się na zamkniętych forach klanowych, spotkaniach na TS. To co napisałeś jest dobre, ale tylko jako ciekawostka.

Opublikowano

Taktyka jest dobra jeżeli gramy z botami. Ma one swoje słabości, ponieważ założyłeś w tej taktyce, że żaden z członków nie ma prawa zginąć. Wystarczy zabić np:. członka z parkingu żeby zrobić plecy pozostałym. Taktyki opracowując się na zamkniętych forach klanowych, spotkaniach na TS. To co napisałeś jest dobre, ale tylko jako ciekawostka.

Nie dokończyłem jeszcze szorta...

Jeżeli ktoś zginie od czołgu / parkingu, osoba z biur idzie na jego miejsce, jeśli nie ma 3-ej osoby robi się pułapkę chyba że jest nas mniej od przeciwników i przegrywamy na rundy wtedy "ciśniemy" do przodu nie ważne którą stroną.

76561198090890807.png

• 3 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...