Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]najlepszy Priv hack do bf3

MrRazor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o doradzenie, który prywatny hack jest najlepszy do bf3. Prosze o szybką odpowiedz bedą lajki.

Ogl tam gdzie jest lifesubscriton, Cena nie bierze udziału :D wazne dla mnie sa opcje, wykrywalnosc:D

Gość malutki688
Opublikowano

jak chcesz hakowac to sie wykaz i sam sobie haxa znajdz na catalyscie....

Opublikowano

Moim zdaniem najlepiej x22 chociaż wole Aritificial aiming (ale tam nie jest na zawsze). Więc wybierz x22.

PS: Jeszcze jedno pytanko. W temacie "jaki jest najlepszy hack do mw3" napisałeś, że kupisz wersje na zawsze do wszystkich hacków, która kosztuje około 550zł. Mam pytanie" Nie szkoda Ci kasy?" To bardzo dużo kasy. Napisz na PW ponieważ niemoge Ci wysłać wiadomości.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

550 zl za hacki do: Coda od 1-8, Bf'a 19*8 do 3,. Za te hacki oddzielnie zaplacilbym z 3000 zl ;P Instanthook do 1 coda 65 euro, to 8*65=520 euro w przeliczeniu juz masz 2200 zl z +,. A bf? Left 4 Dead 2 i 1 :D? 1 kupie i bd mial do kazdej czesci, zobacz np wyjdzie Cod black ops 2 i do niego juz mam potem free hacki :D+ Updaty i zabezpieczenia przez Uac'em/Pb itp. Dlatego was pytam czy do bf' 3 jest dobry x22

ja gram w 1 gre dłuzej niz rok (Nie mam czasu w nim na granie i licenjca idzie sie ibac)

Opublikowano

x22, x22, i jeszcze raz x22. Tydzień temu kupiłem xPackage i nie żałuję :). Catalyst-Hax ściemniają Ci ze statusami i jak dostaniesz bana uważają że nic się nie stało.

Opublikowano

Stwierdzam i jest to moje wyłączne zdanie... Jeżeli ktoś kupuje hacki to albo jest kretynem do kwadratu albo nie ma co z kasą robić (2000zł ;o)

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

Tak a ten co siedzi na forum dla cheaterow i uzywa public hacki uwaza ze jest pro a za 2 dni ban.. Wez nie pierol tylko pomysl i nie 2000 zl tylko sub za 120 euro gdzie masz wszystkie hacki z calej strony, z kazdego tytulu. Wgl nie udzieliles sie na temat tylko cos pierolisz . Kupie po swietach x22 i bd gitara, oni sa porzadni z tego co wnioskuje i im zufam w 10 tytulach. Ale prosze dalej odpowiadac na temat

Opublikowano

@up: powiem Ci coś i nie musisz wcale w to wierzyć... na tym forum nie używam "hackuf" od czasów kiedy metin był dosyć dobrą gierką. W grach zawsze trzeba się starać wygrywać ale robienie na siłe tego poprzez wyrzucanie kasy w błoto jest dla mnie dość idiotyczne.

Ps1. Jak możesz ogarnij te swoje śmieszne słownictwo.

Ps2.

550 zl za hacki do: Coda od 1-8, Bf'a 19*8 do 3,. Za te hacki oddzielnie zaplacilbym z 3000 zl ;P Instanthook do 1 coda 65 euro, to 8*65=520 euro w przeliczeniu juz masz 2200 zl z +,. A bf? Left 4 Dead 2 i 1 :D

jak to nie 2 tys. ?? przeczysz samemu sobie.

Ps3. I mam nadzieje że jak kupisz ten shit to baaardzo szybko ktoś się tobą zajmie i założy parę odpowiednich blokad.

Podkreślam poraz drugi jest to tylko moje zdanie na twój nędzny temat.

Opublikowano

Htc przerabia slowa,, 2. U nich 1 hack do jakiej kolwiek gry kosztuje 65 euro,, a masz np 8 cod'ow. A za wszystkie hacki 1 razowo na zawsze placisz 550 zl... wiec czytaj ze zrozumieniem. Wiesz zyczyc komus bana na forum od hackuf*, to trza miec najebne w glowie.. Nedzny

To ty jestes, i idz na oficialne fora a nie kur*a spamisz i komentujesz wszystkich.. To moje zdanie niepodoba sie to nieplacz.. Temat to jaki najlepszy prywatny(platny) hack, a nie Nagledz tu na temat tego ze jest duzo hackerow co kupuja oprogramownie(licencje)

Opublikowano

Ja będę kupować xRadar 4.0 od x22 jak bedzie działał to dam znać :D

kosztuje tylko 10 Euro za miesiąc

5883373633_0bd61e6911.jpg

Opublikowano

po co te nerwy ? :D aż tak łatwo doprowadzić cię do szału?(pisałem przecież że to tylko moje zdanie) ogarnij te wulgi i "hackuj" ile wlezie. ale i tak Życzę Ci szybkiego bana a napewno jak trafisz na serwer gdzie akurat ja bd grał to na 100% takiego banika dostaniesz. Pozdrawiam.

ps. niestety w tej sytuacji nędzny jesteś ty bo skoro szukasz hacków, to oznacza że grać nie potrafisz i tyle w tym temacie odemnie :)

Opublikowano

Nie lubie glupiego gadania, i idz na oficialne fora gier, mam nadzieje ze ci sie znudzi mpc i pojdziesz na:

http://www.disneylandparis.com/

Wiesz mi wisi to czy umiem czy tez nie, ja wiem swoje i mam dosyc grania fair jak kazdy w bf'ie zapiernicza z aimem, a ea i pb nic nie robia. Prosze wypowiadac sie na temat,. Wgl jak ktos miaal stycznosc z x22 prosze opisac ;D

Opublikowano

Nie lubie glupiego gadania, i idz na oficialne fora gier, mam nadzieje ze ci sie znudzi mpc i pojdziesz na:

http://www.disneylandparis.com/

Wiesz mi wisi to czy umiem czy tez nie, ja wiem swoje i mam dosyc grania fair jak kazdy w bf'ie zapiernicza z aimem, a ea i pb nic nie robia. Prosze wypowiadac sie na temat,. Wgl jak ktos miaal stycznosc z x22 prosze opisac ;D

Nic nie robi? ponad 2000 osób zbanowanych. Gra jest stworzona aby sprawiać przyjemność KAŻDEJ osobie, osoba z hackiem psuje przyjemność innym bo się nie stosuje do zasad panujących w grach online. Każdy zapiernicza z hackiem? dobre sobie, spotkałem takich marginesów zaledwie trzech. Jesteś cienki bolek i tyle, a płacić 500 zł za hacka to już kompletna głupota (hahahhahaaaahhahahahahhahahhahahahhah) za tyle pieniędzy to procesor można kupić, albo dobrą kartę graficzną o.O. Tak jak ktoś tam pisał, również życzę bana! ;).

PS. Jeżeli, jak sam stwierdziłeś NIC nie robi, to daj namiary na serwer, odpal hacka, ja to nagram, i zobaczymy czy nic nie robi.

PS2. Jak to napisałeś "Mogę miec swoje zdanie" owszem możesz, ale ja mogę mieć je w dupie.

Wasyl654.png

2pacr.png

Opublikowano

To sub za 550 zl do kazdej gry, ciekawe dam ci namiary i zobaczysz ze z hackami da sie grac, nie trawie aimbota bo to glupota ale radar to tak;P. Z kompami to mam luz na dobre 3/4 lata. Wiem wasyl ze to bez sens ale tak jak pisze, nie latam z aimbotami. I tez nie wiem czy kupie,,

Opublikowano

W tą niedziele spotkałem typa na xboxie który zapierdzielał będąc niewidzialnym + nie dało się go zabić, do tego był z polski. Brak możliwości zgłoszenia go + cały czas "był offline". Ale żeby grać na xboxie używając wspomagaczy trzeba mieć przerobioną konsolę, innych pomysłów nie widze, ale i tak po jakimś czasie wyłapuje się bana = brak możliwości gry online.

Opublikowano

Chyba wezme x22:

Gadałem gadałem i ogladalem :D: Tmcheats(Nowy nie dopracowany(troche banów było)

Illusion - No aim slaby i nie wyrazny troche

Netcoders- Nie ma suba na life'a

x22 - Wszystko ma wiec go wezme

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...