Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] M10 Wolverine

Kariii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanko, ile hp ma niszczyciel czołgów M10 Wolverine ? I czy opłaca się go kupować ?

Proszę o odpowiedź !

Z góry dzięki.

Opublikowano

Słabe działanie kamuflażu, dość wytrzymały front, tekturowe boki, szybkostrzelne przyzwoite działko, średnia mobilność.

Główne cechy rosomaka chyba, opłacalniejsza droga do kolejnych td z amerykańskiego drzewka.

Przyzwoity td, powinieneś się bardziej określić/wyczuć swój styl-jak na razie zasypujesz forum pytaniami a kasy może w końcu zbraknąć.

Opublikowano

@UP

Jeśli Ci chodziło o to czy w ogóle chce nim grać to tak tylko nie wiem czy warto bo może np. być słabiutki :(

Opublikowano

Mi się bardzo podobał. Działo ma przyzwoite, całkiem żwawy jest i oczywiście wieża, która jest ogromnym plusem (naprawdę ułatwia to życie). Jedyny minus tego czołgu to jego rozmiar, bo w porównaniu do innych niszczycieli tego tieru jest całkiem wysoki przez swoją wieżę.

Opublikowano

według mnie ten czołg jest dobry jeśli walczy z kimś do 6 tiera no i z kw pierwszymi działami jest słaby

wadą jest ze często wrzuca go do 6-8 tiera

jedna z dobrych jego cech jest to ze ma obracana wieże i z najlepszym silnikiem i działem jedzie z prędkością 47km

dJ.jpg

Opublikowano

Jeżeli chcesz iść w jankeskie td jest najprostszą drogą [alternatywa-przejście na sluggera z easy8].

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...