Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki jest najlepszy Prywatny hack do mw3?

MrRazor1851

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam prosze o doradzenie, który prywatny hack jest najlepszy do mw3. Prosze o szybką odpowiedz bedą lajki.

Mysle nad

Codehook

X22(Instanthook)

Ogl tam gdzie jest lifesubscriton, Cena nie bierze udziału :D wazne dla mnie sa opcje, wykrywalnosc:D

Opublikowano

Artificial aiming. Gorąco polecam co prawda możesz kupić tylko na rok ale po co więcej? Mysle ze po tym czasie przestaniesz grać w tą grę. Ale jeżeli chcesz koniecznie tego lifetime to wybierz x22. Jak dla mnie najlepsze hacki zaraz po artificial aiming :).

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

co masz na mysli mowiac prywatny hack? wkurza mnie ze steam nic nie robi z hackerami a jezeli ktos cie zraportuje wystarczy zmienic nick i niewiadomo gdzie sie podzial hacker :/

Opublikowano

Ale codhook podobno strasznie sie polepszyl(opowiadal mi admin ze zupelnie nowe funkcje i wgl) :D Ja jak juz mam brac x22 to wezme All games za 550 zl :D(120euro) i potem sie zwroci, gram prawie we wszystkie gry jakie tam maja ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...