Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Weapon Script

afrooo05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema All

Właśnie Przeglądam YouTube I Natknąłem Się Na Taki Filmik :

http://www.youtube.com/watch?v=XlB3MaFw4w0&feature=related

Co Myślicie Filmik Dodany 9 Sierpnia Tego Roku Może Ktoś Testował . ? :rolleyes:

Jeśli Taki Temat Był To Sorry Ale Go Nie Widziałem Ale Przeglądałem Kilka Stron.

W Opisie Filmu Jest Download Więc Jak Ktoś Mógł By Sprawdzić Czy To Działa To Nie Miał Bym Nic Przeciwko.

Napisałem Ten Temat Z Czystej Ciekawości Więc Hejty I Sucksy Nie Plujcie Się Od Razu Że Reklamuję Kogoś Albo Chcę Aby Każdy To Pobrał,I Naku***** Z Jakimś Gold Item'sem.

Opublikowano

Jest to nieaktualne! Było trzeba grać w WR wakacjami wtedy byś mógł sobie na tym pograć. Na dzień dzisiejszy nikt nie wymyślił na to obejścia. Myślę, że temat do zamknięcia, gdyż będzie robił się spam(niepotrzebny).

Welcome back

Opublikowano

Witam czyli jest taki mod który dodaje do itemshopa bronie i mozna je kupic? pls prosze o odp

<<<Chcesz być taki jak ja na zdjęciu? do walnij mi lika

Opublikowano

wszystkie mody zostały na dzień dzisiejszy spachowane i szybko się nie pojawią. Filmik to jeden wielki FAKE

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

wszystkie mody zostały na dzień dzisiejszy spachowane i szybko się nie pojawią. Filmik to jeden wielki FAKE

na 100% sa mody:)

przyklad gralem dzis z gosciem ktory wzial granata na marien rzucil nim w niebo i wszyscy padli

Opublikowano

@up Ale nie są publikowane, bo znów polecą masowe bany i patch na mody, a po co, jak kilka osób może ownić na modach :D

Opublikowano

Właśnie. Nie wiem po co ktoś publikuje takie rzeczy. By psuć rozrywkę?? By łapać reputację na forum?? Ehh.. Co do granata - może to była funkcja OPK Player??

Opublikowano

Skrypty na bronie może jako takie istnieją, ale mody na pewno nie. Zablokowali je na 100%. Może Ci się wydawało. Zresztą po co o tym piszemy, jak i tak nawet jeśli owe istnieją, to szybko opublikowanie nie zostaną.

Opublikowano

Podyskutować zawsze można.Co sądzicie o tym, że coraz to mniejsze levele mają coraz to lepsze bronie? Teraz gracze z przedzialem levelowym 1-7 z MP7A1, Famasami, AWF50 to codzienność.Albo ludzie z t-bombami...

Opublikowano

Kolega pyta się o skrypty, to nie temat od dyskusji. jeśli chcesz popisać z kimś to pisz do kogoś na PW, nie zaśmiecaj kogoś tematu. Co do tych z tymi małymi levelami, to po prostu dzieciaki nie maja co robić z kasą na telefonie i kupują G1 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...