Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[X360][Pytanie] Halo vs Gears of War

Palcer10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc która seria gier bardziej się wam podoba oceniamy grafikę jak i grywalność scenariusz i multi .

Pamiętajcie , żeby uzasadniać swoją wypowiedz .

Opublikowano

Grałem swojego czasu w Halo Reach.. Powiem że tryb multi jest dosyć wciągający. Grafika, fizyka, dźwięk, otoczenie jest na (według mnie) dobrym poziomie. Nie można też niczego zarzucić samej fabule gry. No i ... nowe mapki które co jakiś czas wprowadzają, więc gra tak szybko się nie nudzi. Tak więc serdecznie polecam Halo, to jak dla mnie zaraz po BF lider FPS-ów na X360.

Natomiast nie mam zdania na temat Gears of War, ponieważ nie grałem w ten tytuł.

Opublikowano

Hej :) Ja natomiast grałem i w GoW 1 i 2 jak i w Halo ODST i Reach moge uczciwie powiedziec ze obydwie gry stoja na dobrym poziomie AUDIA/WIDEO

Jeżeli chodzi o multi ^^ Hmm w Reach jej dodana fajna opcja tj Zombie ^^ czasem z kumplami wbijesz do kampa i jedziecie ;D ODST tez jest dosc dobre ale mysle ze troszke za slabe na te czasy :)

Na multi gralem tylko w GoW 1 i strasznie mi nie podobało może w 2 to wyglada innaczej ale raczej watpie ...

Jeżeli miałbym oceniac to GoW dostalby 9 a Halo dalbym 8.5 ^^

Fabula w GoW jest wrecz zajebista natomiast w Halo ... Moze nie bede sie wypowiadal ...

Atr1920.png

Opublikowano

Grałem w GearOfWar 2 u siostry, gra na prawdę mnie wciągnęła! fabuła była genialna, nie będę Ci opisywał tej gry, kup i zagraj, na prawdę polecam!

Opublikowano

Halo - świetna grafika, osadzone w świecie fanatasy, różne bronie dostosowane do różnych zapotrzebowań. Mam nadzieję, że wystarczy ^_^

1324307606-U354092.jpg

Sygna by Bestalski

TuTy:

http://www.mpcforum....nazaniehodowla/- Hodowla/rozmnażanie zwierząt w Minecraft

Zdejmijcie 15% ;D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem dość świeżym posiadaczem konsoli xbox 360. Pierwszą grą jaką kupiłem był gears of war 2, gra jak dla mnie nudna niczym mnie nie wciągnęła (ale to tylko moje zdanie). Natomiast gdy ściągnąłem demo Halo:Reach nie mogłem się oderwać od konsoli, takiej gry właśnie szukałem.

syg2i.jpg

Opublikowano

Gear of war naprawdę polecam kampania jest cudowna można ją spokojnie przejść kilka razy, świetne efekty

Powiem tak w Halo zagrałem ale jakoś mi się to osobiście nie spodobało :)

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...