Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy jest możliwość unbana ?

lorzech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem bana kiedy na koncie na którym używałem jakiegoś cheata czy da rade od banować? bo szkoda mi trochę tego konta.

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

GGC czyli na all serwy tak?

Na konto mogę się wlogować na serwery wbije ale kick po 3 sec. dlatego szukam serwa co niema pb 1 znalazłem ale nie dodałem do ulubionych ;/

Nick w Lolu Bojda ;>

Opublikowano

Czyli PB, możesz napisać apelację do PB Supportu, lecz jeżeli cheatowałeś to nic nie wskórasz. Ban pozostanie a jedyne serwery na jakich możesz/mogłeś (nie wiem czy jeszcze nie ma pb) to Slaty Pretzels.

Opublikowano

Hmmm, jak dostałeś za cheaty to wątpie ale jak za MD5 tool to looz, odbanujesz. Może coś wskurasz tylko napisz apelację o un-banna

Jak od ggc to możesz grać ale tylko na serverach bez listy zabanowanych, jak od pb to nic sie nie dzieje, bynajmniej ja tak mam.

OndteAw.png
Opublikowano

Hmmm, jak dostałeś za cheaty to wątpie ale jak za MD5 tool to looz, odbanujesz. Może coś wskurasz tylko napisz apelację o un-banna

Jak od ggc to możesz grać ale tylko na serverach bez listy zabanowanych, jak od pb to nic sie nie dzieje, bynajmniej ja tak mam.

Listy zbanowanych ? Coś mnie ominęło ? GGC automatycznie aktualizuje swoje bany i chroni serwer. Wystarczy skonfigurować serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...