Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy][Pilne]Auto Whitelist do minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuje pilnie automatycznej whitelist która by zapisywała nicki w pliku txt whitelist może wykorzystywać plugin obojętne byle by była na stronie i dodawała graczy automatycznie

Opublikowano

Też czegoś takiego szukam, odświeżamy co 24h.

@ Pff dostałem 5% do ostrzeżeń, bo napisałem, że potrzebuje pomocy, pozdro.

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Do tego potrzebna jest baza mysql mógłbym takie coś Ci skołować, ale zajęło by mi to troszeczkę czasu pisz na gg to może coś Ci tam wyskrobie z mojego dysku xD

Banlistę też chyba mam :D

@Edit

Potrzebne Ci jest to do serwera ExtremeCraft?

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Opublikowano

Jeśli do nas, to nie trzeba bo mam skrypt który sam pisałem już jakiś czas temu i w sumie działał całkiem nieźle :P Co prawda do mysql a nie txt się zapisują nicki ale txt pewnie też by się dało zrobić :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tutaj macie mój skrypt na stronę, a plugin wystarczy zwykły whitelist taki jak jest w moich plikach i ustawienie go pod MySQL-a :)

W tych starczych wersjach plugina trzeba było się troszeczkę nagłowić, ale dacie radę :P

Nie zapomnijcie o ustawieniu w pliku: config kodów google z recaptcha i pasów do MySQL-a

Na .txt może później przerobię.

http://www.multiupload.com/OQDFE7B8ZP

SKAN:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1220d9c360930f7b579a3bd0d73a5b9522e6fd888b338a205c4df1701c2ae0ac-1325563149

Jakby coś nie wrzucać tego Na ExtremeCrafta bo ubije :P

963711463719651277415.png

|<|®Krzysztofa®|>|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...