Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pawello167

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serdeczne podziekowania od Jointa dla Nefetisa ze zostal z nami do konca. Szczerze Daxer i valenar, dzieciaki ktore nawet nie maja kszty honory zeby porozmawiac z graczami, oglosic upadlosc. Jedynie Nefetis zostal z nami do konca, wyjasnil niczego sie nie wstydzac: m.in ze pracowal z debilami.

To sprawdzian dla fanatykow sro, serwer mial duza szanse gdyby GM'owie nie z***ali sprawy.

Niebawem powstanie kolejny polski serwer, bez dzieciakow za sterami.

Daxer-nawet w battlefield jestes nobem ;)

elo!

@down

przeczytaj pierwsze dwa slowa.

najlepsze nasiona marihuany

Opublikowano

Żalisz się czy chwalisz ? Co to ma wspólnego z Publikacją Serwerów ? Spam spam i jeszcze raz spam ....

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

a ja powiem tak i to nie jest rekalama servera. Wyraze tylko swoją opinie ze na HellRoad bardzo fajnie sie gra ;p i zapraszam gryaczy z lifesro ;)

Opublikowano

Nie ma co pisać o tym serwerze po prostu dzieciaki ( oprócz Nefetisa ) z.j.e.bali tą sprawe i już jak się nie znacie na rzeczy to na cholere za to sie bierzecie ?! Do nauki dzieciaczki WON ! Tyle z mojej szanownej strony , oby następny POLSKI serwer wypalił i to bez dzieciaczków . Dziękuję bardzo :)

Opublikowano

Czyli norma nie ma co usprawiedliwiać rofdzio powiem tyle:

Jak się nie umie to się nie bierze za stawianie serwera

Śmiał się z shadowa i krytykował innych a sam dał ciała i nie zwalaj na innych bo to ty byłeś właścicielem serwera.

Pytanie co z kasą za LP będzie zwrot czy serwer zadziała?

Nerwowa reakcja na krytykę wcale nie kładzie jej kresu; przeciwnie, rodzi w oceniającym przekonanie, że ma rację w tym, co mówi.

- Richard Carlson

Opublikowano

hehehe :P i ze mnie :) a Co do rafdzio

@Rafdzio

mówiłem Ci twój serwer nie wypali :) Kocham To mówie to co myślę i To się sprawdziło

@Nefets

Moje kondolencje i przepraszam Cie :) za to że Cie wyzywałem

ale widzę że jesteś spoko :) Jedyny koleś który wytrwał :)

Konto oddane !!

Opublikowano

@Topic

Server jescze nie upadł przejdzie teraz 1 Wipe zwrot LFP i ruszy ponownie . Wyjasniłem poprostu żeby się nie zdziwić jak server upadnie w styczniu z braku kasy.

@UP

Server wypalił jestem z niego w 100% zadowolony poprostu UPADŁ

@2UP

Nie zwalam na nikogo winy to ja byłem za wszystko odpowiedzialny ja tym operowałem dałem ciała że dałem sie słuchać graczy i tyle.

TIOiE.jpg

Opublikowano

heh... a teraz powiedz dlaczego każdemu dopierdalałeś .... ? że jego serwer dla zysku itd... ?

Nie tylko pieniądze się liczą ale.. jak każdy wie Serwer się stawia po to aby być zadowolonym że serwer postawiono i z tego

że udaje mu się jakiś zysk z niego wyciągnąć...

ale to z takim tekstem waliłeś... Dla zysku itd...

ale to nie wszystko :)

BTW : Co z tego jak Wipe zrobisz jak i tak Nikt nie będzie grał ?

Poprostu moje zdanie "Dojebałes" i tyle ... nie potrzebnie dawałeś Dg12 ....

Bo wiedziałem że Ci to nie wypali :)....

ale jak wolałeś się słuchać innych to juz twoja sprawa :)

Konto oddane !!

Opublikowano

@up

No chyba mi nie chcesz powiedzieć że nie zrobienie kopi bazy danych kazali gracze

A glównym powodem że serwer upadl jest to że został zhackowany fikcyjni gm co porozdawali suny 12dg+12, wirus w cliencie i niepotrzebnie wprowadzony update 120lv(sam lv i bronie to za mało)... Jak byś posiadał baze danych z dnia kiedy wprowadzony został 120lv obstawiam że serwer dalej by sie miał dobrze (ale tu kolejny fail nie robiles kopii baz ).

Opublikowano

A ja temat zamykam, bo nie ma nic wspólnego z Publikacjami.

Chcecie pogadać pw do rofdzia albo stwórzcie sobie "temacik", gdzie będziecie się żalić...

1334497071-U17330.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...