Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Proszę o pomoc.

LubczykExo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż wczoraj zakupiłem Battlefield 3 i mam problem z tym całym Originem. Wczesniej przy włączaniu pobierala się aktalizacja poniewaz ''nie wykryto zainstalowanej gry''. Teraz chę znowu uruchomic grę ale znowu cos mi sie pobiera w Originie. Nie mam na to nerwów ponieważ idzie to z prędkoscią ponad 100kB/sek x.x . Czy mo zna uruchomić grę bez Origina? Czy może mogę usunąć ten program? I co zrobić aby nie pobierała się za kazdym włążceniem aktualizacja(trwa to baaardzo długo)?

Proszę o szybką i jasną odpowiedź, ponieważ nie ejstem dobry w tych klockach m.in. zaawansowanej obsłudze komputerów. A więc bardzo prosze, chcę już posmakować conieco BF3 :)

Opublikowano

EA 6 grudnia wydało patcha, który waży 4GB. Musisz go ściągnąć, bo inaczej nie włączysz gry :)

@ 1200 post ^^ niedługo ranga Postwritter

Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź, ale w tym problem, że wczoraj przez Origin pobierałem(jakąś aktualizacje). Może to nei o to chodzi, ale czy ten patch jest darmowy? Jesli tak to mógłbym prosić o link? A tak btw. to w single też trzeba grać z patchem? Wczoraj grałem po tym jak mi się przez cały dzień pobierało to coś w Originie... Mam internet 1mB... Rozumiesz ile się naczekam przez tego patcha :P

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Patch ci się automatycznie pobiera gdy włączysz origin. Tak patch jest darmowy, porostu ściągnij to co trzeba ściągnąć, i potem pograsz. To nie pierwszy i nie ostatni patch więc, przygotuj się, że jeszcze nie raz będziesz musiał coś ściągnąć ; >

Opublikowano

Ale wczoraj już sciągałem rpzez cały dzien :( Nie powinno teraz się sćiagać (przez ten Origin oczywiscie). A mozna wlaczyc bez Origina? Głowny problem ejst z tym Originem. Kiedy włączam grę wyświtla mi się ''nie wykrytto zainstalowanej gry'' I tam zebym pobral bla bla.. Pobieralem to wczoraj przez caly dzien z bardzo niska predkoscia. Prosze o szybką i ajsną odpowiedz jak się z tym uporać, ta aktualizacja to nwm czy tp patch czy co to jest. Przez Origina już nei chcę pobierać znowu cały zień przed każdą grą. Wam też się to tak długo sciaga z prędkością ponad 100 kB na sekundę? Jak to przyspieszyc chociaż. Prosze o pomoc :<

Opublikowano

Ściąga ci 100 kb/s bo masz net 1MB/s

Ja mam 10Mb/s i leci po 2MB/s ściąganie.

Zaistalowałeś z płyty grę?

Opublikowano

Czyli tak:

1. Pobiore znowu to ''cóś'' z origina co potrwa cały dzień.

2. Na drugi dzień też to amm pobrać czy moge cieszyć się już grą? Czy mam codziennie to pobeirac? Wy etz tak amcie wgl?

Prosze o szybka odpowiedz

PS. Pobieram ale tym razem to am rozmiar 15 GB

Opublikowano

Ludzie etraz mam nowy powazny problem. Otóż wczesniej usunąłem Battlefielda 3 z komputera i zainstalowalem na nowo. Chciałem w originie wpisac kod produktu ale pisze, że został już wykrozystany! Prosze o pomoć, tym razem jestem zeilony i nwm co robić! :< Co amm zrobić? Prosze o szybką odpowiedź. Mam nadzieje ze pieniedzy nie przewalilem :/ (może weźmiecie mnei za nieogara, ale ja naprawde nie chcę słyszeć za 139 zł pszło w błoto)Ludzie pomóżcie mi.

Opublikowano

Prosze wyrazic się ajśniej. Bow czensiej susunalem Origin i BF3. I zaczalem od nowa. Zalod=goalem sie na moje konto Origin i taks ei dzieje (jesli o to chodzi)

u0fs76s600ho_t.jpg

Mam takie coś. Klikam instaluj i jest tak przez 'minutkę' i nadal powraca do tej samej postaci.Tzn juz wczesniej sie instalowalo ale gry nie moge uruchomic... Moze to coś pomoże. Pwoiedzcie mi co mam robić żeby pograc w BF3 :(

@Pomóżcie że to ejst naprawde bardzo ważne. Ciągle o tym myśle ''Czy jeszcze sobie pogram w BF3?'', ''Czy to będzie chodzić?'', ''Co mam robić''-naprawdę nwm co robić. Nie ogarniam tego. A czekałem na tą grę tyle czasu, że chcę już wnią grać. Zrozumcie to i pomyślcie jakby to się wam przytrafiło :(

Ciągle ściagam tego patcha przy wlaczeniu origina bo co wlacze to nie moge uruchomic gry i mi sie to sciaga ood poczatku(ten 3gigowy patch). O co chodzi? Wiem ze dostane ostzrezenie na teman Double Post ale nikt nie wyraża chęci do pomocy z tego co widzę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...