Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Brak prezentu

Kingdoms

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie w sprawie prezencika. Pisze ze po zakupie 8k boosta to dostanie sie za darmo auto. Kupiłem przelewem za 35zł i nie dostałem nic. Czemu?

Opublikowano

Kup 50 000, 17 500 lub 8 000 punktów SpeedBoost, a otrzymasz bezpłatnie samochód Lotus Exige “Adrenaline” Edition. Ten wyjątkowy model będzie dostępny tylko przez bardzo ograniczony czas, więc zaopatrz się w niego już teraz i dodaj go do swojego garażu. Po zakupie punktów SpeedBoost wejdź na stronę World.NeedforSpeed.com/Gifts, aby odebrać swój darmowy samochód.

Moze jak w ost linijce musisz wejsc na strone i odebrac samochod ??;p

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano
Witam mam pytanie w sprawie prezencika. Pisze ze po zakupie 8k boosta to dostanie sie za darmo auto. Kupiłem przelewem za 35zł i nie dostałem nic. Czemu?

Pytanie,czy Ty kupiłeś wersje box gry czy doładowałeś konto boostami za pośrednictwem strony?

Prezent musisz odebrać na stronie NFS World albo w sklepie Boost w grze.Jak wejdziesz na stronę i się zalogujesz to w lewym górnym roku,przy nicku będzie pisało "odbierz prezent".

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...