Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy da sie zdobic SID innego gracza ?

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie da się to zrobić bez pytania go o to ?

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

Da się. Wystarczy, żebyś był zalogowany na darkorbit i włączył odp. program i już mam Twojego sida :)

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Da się. Wystarczy, żebyś był zalogowany na darkorbit i włączył odp. program i już mam Twojego sida :)

No a ja wiem jak zrobic bez programu. Kliknie ofiara na link i juz mam passy + sida recznie moge wyciagnac. Nie moge powiedziec jak to zrobić, bo nie chcę żebyście tracili konta... Wiem jak się mozna wkurwic kiedy z fullki zostaje feniks bez wypo ...

Opublikowano

Pijawka :) Ma ale nie da. No cóż ale ja to popieram ^_^ W tym przypadku nie wyjawiaj tego nie komu bo zaraz będzie jak ZulekBury napisał: 100 tematów o treści UKRADLI MI MOJE KONTO!! Strasznie duży spam by się zrobił.

@topic Benq ma program ale pewnie Ci nie da :P Samemu to możesz wyłudzić SID albo poszukać tego programiku w googlach, trochę Ci to zajmie :D

Opublikowano

musiał byś jakiegoś key-a na stronie wrzucić lub mu wysłać a na tym forum o to się nei prosi poszukaj i wyślij temu komuś jeżeli sprawia ci to przyjemność.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@UP, napisanie takiego skryptu to podstawy XSS...

Ale w bezpieczeństwie o Wasze konta lepiej tego nie ujawniać(jak ktoś się zaweźmie to to znajdzie...)

Jak coś nie warto wchodzić w link od nieznajomych...

Opublikowano

Chodzi o to, że mojemu kumplowi ktoś konto ukradł jego nick - MADD[!UOP] serwer - pl3 ja sobie gram na swoim koncie :) szkoda mi go trochę bo do supportu pisał i ma iść na gliny ,a w wieku 15 lat to tak cienko trochę :/

Będę musiał trochę poszperać na to wychodzi :)

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

@BrakNickó wiem ocb. ten sposób też znam.

@MaxDee rozpowszechnianie takich programów jest nie zgodne z polskim prawem.(nie szukajcie w necie bo nie znajdziecie, program sam napisałem, tz. kod mam w głowie :P)

@up jak nie haxił ani nie bocił to śmiało można iść na policję

http://www.mpcforum.pl/user/228189-bennq123/

Kokosz rlz

2gv0714.jpg

Opublikowano

Pijawka :) Ma ale nie da. (...)

O czym ty piszesz człowieku, udzialałem się tu zanim powstał pierwszy dział DarkOrbit w subforum via www . Bardzo dużo jest tu moich tematów... jeden nawet podklejony. Po prostu niektórych rzeczy lepiej nie ujawniać, Ci co bardzo tego chcą to to znajdą. I chyba wszyscy z którymi piszę na gg o tym wiedzą, reszta nie musi tego znać, żeby potem bawić się w super hackerów... -.-

Ja tylko chciałem ostrzec przed klikaniem w nieznajome linki bo skończycie tak jak zebek z jego generalem.

//Poprawiłem zebka(wiem że to celowo). Nie ma sensu podawać tego sposobu. Jest to za łatwe, po kilu dniach byłoby pełno spamu, że ukradli mi konto bo wszedłem w link. Nie popieram złodziei...

Opublikowano

Nie mam nic do cb :) Chodziło mi o twój post

No a ja wiem jak zrobic bez programu. Kliknie ofiara na link i juz mam passy + sida recznie moge wyciagnac. Nie moge powiedziec jak to zrobić, bo nie chcę żebyście tracili konta... Wiem jak się mozna wkurwic kiedy z fullki zostaje feniks bez wypo ...

Jak Pijawka - Mam ale nie dam, w tej sprawie pisałem że Cię popieram i żebyś tego nie dawał, chodziło mi tylko o ten post nie o twoje tematy itp. Wiem że to spam ale trudno, chciałem mu tylko to wytłumaczyć że podsumowałem jego post.

@Benq123 Wiem że to piractwo i nie zgodne z prawem i nie daje mu szczegółowych informacji jak to zrobić, wiem jakim sposobem i wiem jak to zrobić ale tego nie robię ;)

Opublikowano

@BrakNickó wiem ocb. ten sposób też znam.

@MaxDee rozpowszechnianie takich programów jest nie zgodne z polskim prawem.(nie szukajcie w necie bo nie znajdziecie, program sam napisałem, tz. kod mam w głowie :P)

@up jak nie haxił ani nie bocił to śmiało można iść na policję

Właśnie w tym jest problem ,że już jakieś pół roku na kbocie leci ...

Opublikowano

Najwyrzej dostaniesz tego 1 bana, ale na to jest mniej niz 1% szans. Smialo idz na policje za kradziez mozna siedziec w wiezieniu, a bot to tylko naruszanie zasad gry.

Opublikowano

wystarczy stworzyć " lustro " (przekierowanie danej osoby o danym adresie IP z strony A do strony B z kopią informacji o niej )

dlatego nienawidze reklam które wyskakują :)

ale pomyslcie tak

jestescie na stronie "ujwieco" i chcecie zagrac w DO to klikacie w reklame i macie strone DO tak ?

i w ten sposób inna osoba ma wasze passy

filozofofie z was eh

Opublikowano

Jej. Plik php w której mailujesz z zmienną do której dodajesz document.cookies. Nie dam gotowego kodu i koniec postów jak to zrobić... Chyba nie będziesz kradł za to że Ci ukradli. Napisz do supportu lub idź na policję.

Opublikowano

Ok dzięki wszystkim za pomoc :) temat można zamknąć :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...