Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial][Photoshop] .PSD layout's do wglądu by klaq

klaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniam kilka .PSD, możecie dokładnie zobaczyć warstwy.

Paczka zawiera następujące projekty:

1323535486-U297959.png

1323535567-U297959.png

pizzaf.png

11cod.png

*Dałem to tylko dlatego abyś mógł sobie rozłożyć dany projekt na części pierwsze, niestety niektóre elementy w wykonaniu mogą być nie zrozumiałem dlatego że warstwy w trakcie tworzenia zostały połączone. Pamiętaj, że te pliki są Ci przekazane tylko w celach edukacyjnych, wykorzystywanie tego w inny sposób będzie po prostu chamskie i nigdy nie nauczysz się pewnie sam robić layout's jeżeli jesteś złodziejem.

**Niestety nie jestem w stanie każdemu z osobna pomagać na PW, dlatego napisz jaki efekt chciałbyś uzyskać, niekoniecznie z moich prac! To być może zrobię tutorial jak wykonać dany efekt.

SKAN:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/0632092e5ecb0c4ba05778859a0626a99e0f9cf4

Opublikowano

2. Wszelkie pliki zawarte w tematach oraz postach działu pobierane są na własną odpowiedzialność użytkownika.

Skan nie jest potrzebny, ale miło by było, gdybyś go wstawił. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano
Wygląda to tak, jak by listek i woda zostały zerżnięte z tymbarka

Możliwe, że tak wygląda, ale nigdy nie sugeruje się innym projektami. Robiąc z głowy nie mam gwarancji, że inny grafik nie wpadł na to samo.

Drugim defektem jest fakt, że oglądając setki projektów w różnym portfolio możemy nieświadomie coś zerżnąć.

Skan dodany :)

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...