Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Jaka aplikacja ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ;) po raz kolejny się nudzę i tym razem wymyśliłem sobie że pobawię się programowaniem na Androida ;)

i tutaj pytanie do Was ! Jaką aplikacje chętnie byście ujrzeli na swoim telefonie ;)

Pozdrawiam.

.Rez a.k.a Lenart

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

Taką, która blokuje dostęp do Internetu danej aplikacji lub w ogóle pyta się, czy dany program może łączyć się teraz z Internetem. Do tej pory spotkałem tylko aplikacje całkowicie blokujące dostęp a przez brak takiej blokady straciłem wszystko co miałem na koncie chociaż nawet o tym nie wiedziałem.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

po kiego Ci taka aplikacja jak wiele telefonów ma zablokowany transfer danych ( ew. ma taką opcje) i żadna aplikacja Ci się nie połączy z netem

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

tyle że mi chodzi o taką, która przed połączeniem się danej aplikacji z internetem pyta o zgodę a nie o całkowite wyłączenie dostępu do internetu.

//Rudi

Nie chcę pisać nowego posta to tutaj napiszę. Temat przenoszę do głównego działu platform mobilnych.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

no to niestety ale ja nie potrafię jeszcze robić czegoś w rodzaju widżetów...

jedynie osobne aplikacje.

@Ruudi

No niepotrzebnie przenosiłeś, mówimy o Androidzie to powinno się kisić w tym poddziale.

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Opublikowano

chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, ale chuj...

dobra po 2 dniach zrobiłem grę oraz aplikację która sama wysyła smsy gdy jesteśmy zajęci np. "Sorki, nie mogę teraz pisać, jestem zajęty, napiszę potem"

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...