Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Poszukuje Strony

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam sprawe bo mam serwer Minecrafta dedykowany i w miare duzo ludzi gra ale nie mam strony/forum i jesli ktos umie zrobic taka strone to jest jakas mozliwosc kontaktu?

Wtedy bym podal wiecej informacji co potrzebuje itd.

Z gory dziekuje

34yxnh5.jpg

Opublikowano

Juz napisałem ale nie odpisujesz :P

Dodam edit kiedy otrzymam pomoc.

@EDIT

Udalo mi sie zainstalowac forum za pomoca @UP Dzieki wielkie tylko nie moge zainstalowac stylu, forum go nie znajduje

34yxnh5.jpg

Opublikowano

A o jakim skrypcie forum mowa? Napisz na PW numer GG a jak wrócę z pracy to się skontaktuje i coś się skrobnie.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Wrzucasz go do ftp katalog /templates (NIGDY NIE ZMIENIAJ NAZWY STYLU-I JEGO FOLDERU) następnie wchodzisz do PA zakładka "Style" i dalej "Instaluj style" szukasz go na liście i klikasz w instaluj. Następnie ustawiasz go na domyślny styl forum i nastawiasz "ustaw wszystkim" i po problemie.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...