Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Szybka zmiana klasy ?

szendera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Otóż grałem sobie w Bf i patrze a tu jakiś gość zmienia sobie klasy kiedy chce ..

Chodzi mi o to, że był on zwiadowcą, a za sekundę już szturmowcem. Może mi ktoś wytłumaczyć jak zmieniać klasy bez deada, lub 'samobójstwa' ? Ten gość porostu biegł zwiadowcom, staną na chwilke i zmienił się na szturmowca. Proszę nie pisać komentarzy typu " Taa na pewno ci się zdawało" otóż nie zdawało mi się, ponieważ raz gościu lata z SW-98, i za sekundę z f2000 i defibrylatorem..

Z góry pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź.

Opublikowano

@up. powiedziałem, że nie chcę tego typu odpowiedzi .. -,- Obserwowałem go, nie zabił nikogo, porostu zmieniał klasy błyskawicznie .. I nie leżała tam żadna inna broń, moge cię zapewnić.

Czytaj z zrozumieniem, a jak nie znasz odpowiedzi na pytanie, to porostu nie odpowiadaj !

Pozdrawiam.

Opublikowano

@up. powiedziałem, że nie chcę tego typu odpowiedzi .. -,- Obserwowałem go, nie zabił nikogo, porostu zmieniał klasy błyskawicznie .. I nie leżała tam żadna inna broń, moge cię zapewnić.

Czytaj z zrozumieniem, a jak nie znasz odpowiedzi na pytanie, to porostu nie odpowiadaj !

Pozdrawiam.

-.-

Człowiek chce debilowi pomóc a ten jeszcze płacze

Opublikowano

-.-

Człowiek chce debilowi pomóc a ten jeszcze płacze

Uważaj na słowa sherlocku :)

Nie znasz się to się nie wypowiadaj .. Nikt cię tu nie zapraszał :)

Pasjonat
Opublikowano

Możliwe, że grałeś na serwerze na którym bronie nie znikają jak kogoś się zabije, a czasami może być taki bug że broń zapadnie się od ziemię, ale i tak po przytrzymaniu R broń się zmieni.

Jest to jedyne wytłumaczenie tej sytuacji, bo wątpię aby taki hack istniał.

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...