Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WojnyGildii] MCrafters [TS'3][40 slotów][0 cheatów][Frakcje]

Barlots

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przeczytałem prezentacje i stwierdziłem, że serwer wydaje się być całkiem w porządku oprócz jednej, bardzo małej ale jakże istotnej rzeczy...

Spout - Z doświadczenia wiem, że takie narzucanie clienta nie jest dobrym rozwiązaniem biorąc pod uwagę to, że nie można zainstalować na nim modów.

Nie, nie jestem pierdolonym cziterem. Chodzi mi bardziej o mody dodające nowe dzwięki, optymalizujące grę (ten z spoutcrafta nie działa prawidłowo) itp.

Sam osobiście posiadam prywatny serwerek i ciupie sobie gdzieś tam ze znajomymi i muszę powiedzieć, że z Spoutcrafta zrezygnowałem po pierwszym tygodniu.

Masa skarg, zapytań odnośnie instalacji tego dodatku, czy podając hasło nie zostanę zhackowany...

Poza tym na SpoutCrafta istnieje X-Ray i na prawdę ciężko go zablokować bo działa on na zupełnie innej zasadzie niż wszystkie pozostałe.

Ale życzę powodzenia bo serwer jest na prawdę godny polecenia, mimo, że jeszcze na nim nie grałem.

Opublikowano

Przeczytałem prezentacje i stwierdziłem, że serwer wydaje się być całkiem w porządku oprócz jednej, bardzo małej ale jakże istotnej rzeczy...

Spout - Z doświadczenia wiem, że takie narzucanie clienta nie jest dobrym rozwiązaniem biorąc pod uwagę to, że nie można zainstalować na nim modów.

Nie, nie jestem pierdolonym cziterem. Chodzi mi bardziej o mody dodające nowe dzwięki, optymalizujące grę (ten z spoutcrafta nie działa prawidłowo) itp.

Sam osobiście posiadam prywatny serwerek i ciupie sobie gdzieś tam ze znajomymi i muszę powiedzieć, że z Spoutcrafta zrezygnowałem po pierwszym tygodniu.

Masa skarg, zapytań odnośnie instalacji tego dodatku, czy podając hasło nie zostanę zhackowany...

Poza tym na SpoutCrafta istnieje X-Ray i na prawdę ciężko go zablokować bo działa on na zupełnie innej zasadzie niż wszystkie pozostałe.

Ale życzę powodzenia bo serwer jest na prawdę godny polecenia, mimo, że jeszcze na nim nie grałem.

Bardzo dobra uwaga odnośnie Spout'a. Osobiście będę chciał wyeliminować wszystkie możliwe błędy odnośnie Spout'a (w granicach możliwości).

Serwer jest w a fazie testowania rożnych rozwiązań. Więc do końca nie jest wszystko przesądzone co zostanie w wersji finalnej. Aczkolwiek musimy brać pod uwagę wszystkie aspekty serwera jak i istnienie "cziterów". Za cenne uwagi dziękuję z góry.

Opublikowano

Imię: Artur

Nick do WH (WhiteLista): NioVioL

Dlaczego chcesz grac na naszym serwerze: Bo lubię włączyć z wrogami anie ciągle budować domek na free build i koniec gry ;/

Opublikowano

Polecam, serwer jest bez whitelisty!

5 postów

10 postów

20 postów

50 postów

100 postów

200 postów

500 postów

1000 postów

2000 postów

5000 postów

10000 postów

Ocena serwerów MineCraft

•  
  • [1.5]
  • [1.6.6]
  • [1.7]

Opublikowano

Najbardziej gówniany serwer jaki widziałem. Noobów po uszy, wchodzą do gildii i okradają. Nie polecam wchodzić. Totalne gówno a admin do dupy. Wgl nie reaguje. Największym noobem jest PoWingloL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...