Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Rangi na forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zrobiłem forum mojej sieci serwerów CS 1.6. Stworzyłem 10 nowych rang typu: Admin serwera, sponsor, Mapper, Grafik. Na samym dole, na stronie głównej forum, jest napisane tylko te standardowe rangi (Administrator, Junior Admin, Moderator) Czy da się ustawić, żeby na samym dole strony wyświetlały się wszystkie rangi?

@Edit

Mam jeszcze pytanie. Jak stworzę nową rangę , to będzie miała możliwości administratora? (czyli możliwość wejścia do PA?)

Opublikowano

Jak chcesz żeby to było widoczne to robisz Grupy, na grupę nie przydzielasz PA tylko zezwolenia na grupę jedynie to jakim działem się zajmuje. Chcesz usunąć rangi podstawowe? Admin Junior i Moderator?

http://www.mpcforum.pl/topic/500939-megatut-phpbyprzemo/page__pid__3571138#entry3571138

Zajrzyj na pewno ci pomoże.

Larry-Chen-Speedhunters-dubkorps-audi-31.jpg

Opublikowano

@up

Dzieki ;D Jak masz jakieś obrazki rang to zapodaj link. Potrzebne mi są:

-HeadAdmin

-ViceHeadAdmin

-Admin serwera [DiabloMod]

@Edit

A jak dodać kogoś do grupy?

Opublikowano

Wchodzisz w grupę na stronie głównej i masz tam dodaj użytkownika

A rangi musisz znaleźć sam :)

Opublikowano

Mam jeszcze jeden problem. Gdy ktoś się zarejestruje odrazu dostaje rengi które stworzyłem. Czy da się to zmienić, żeby tylko osoby wybrane przeze mnie były w tej grupie?

Opublikowano

Tak, wchodzisz do PA w dział grupy i Zarządzaj, jesteś w opcjach i odznaczasz tam Automatyczne dodawanie użytkowników i tam gdzie masz "Ilość wymaganych postów" wpisz - 99999. I wszystko powinno śmigać.

Opublikowano

Dzieki ;D Pomogło :D Lajk leci :D

@EDIT

Następny problem :( Wgrałem nowy styl. (Mianowicie m4v2). Gdy jestem zalogowany to mam ustawiony styl m4v2 a gdy jestem wylogowany to zwykły subSilver.

Pasjonat
Opublikowano

Dlaczego pan Rafix2222 mnie oszukał?

Miałem mu ogarnąć forum, a on miał mi dać doładowanie do telefonu(Taka umowa)

Ja mu zacząłem, robiłem w nocy, a on sam postanowił skończyć, nie dać mi doładowania i ignorować mnie na GG.

Teraz nie mogę się z nim kontaktować, a robota poszła na nic...

Takiemu user'owi nie mam zamiaru pomóc, a wiem jak naprawić problem...

Pomogłem ? Polub mój post !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...