Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Reflinki - jak najszyciej robić.

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głownie chodzi mi oto, w jakim trybie gry i od czego zależy ilość zdobytych punktów doświadczenia?

Po prostu robię reflinki i chcę się dowiedzieć jak najszybciej wbijać 5lvl. Wiem, że na początku tutka tego zwykłego nie opłaca się robić bo nic nie daje ale za to trening bojowy daje dużo. Daje 140pd i ma się wtedy 2 i pół levla a co potem najlepiej?

Opublikowano

Razem przeciw botom. Ale poziom - wystarczy początkujący? Czy za ten zaawansowany więcej pd? I tutaj właśnie mi tłumaczysz, że im krócej gra przeciw botom trwa to więcej pd? A to nie jest tak, że np może nawet długo trwać, ale trzeba mieć dobre staty swoje?

i jak jest z tymi punktami zasług?

Opublikowano

Za zaawansowany więcej dostajesz. I źle mnie zrozumiałeś, im krócej trwa runda to nie jest więcej pd. Tylko chodziło mi o to, że im szybciej skończysz to tym szybciej możesz zacząć następną rundę.

Opublikowano

Więc, mam rozumieć jednak, że grać dłużej czy co mam robić, żeby było dużo pd? Wiem już, że na pewno ma być gra na boty zaawansowane, dobrze grać, to wszystko?

Opublikowano

Jak byś przeczytał temat oraz jego opis to byś ogarnął. Robie reflinki 5lvl zależy mi na czasie. Chcę je szybko robić. Nie rozmawiamy teraz o umiejętnościach gry. Ale z drugiej strony masz dobry plan bo czasem na pvp grają gorzej niż boty początkujące ;)

Opublikowano

Robisz battle training - 2,5 lvl.

Co-Op vs Al na beginnerze - dostajesz tyle samo expa co za wyższym poziomie, ale jest dużo łatwiej, możesz wygrać grę sam.

Ew. normale, ale to częściowo zależy od szczęścia jaką drużynę dostaniesz.

Opublikowano

O wiele szybciej jest grac normale jesli wiesz ze je wykarujesz, najlepiej grac z kolega, robcie sobie nawzajem reffy, naprawde szybko idzie.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...