Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Powrócić ?

sh0ckification

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

byłem kiedyś dobrym graczem ca ; ) potem byl cs 1.6 , css

a teraz cod mw2 i tu moje pytanie czy nadal w ca jest taki brak balansu ( nie placisz = lezysz) i czy nadal tylu hakerów i noobów (votujacych bez powodu) =p

POZDRAWIAM : )

Opublikowano

Hackerów mało , kicki czasem się zdarzają ale najczęściej na elicie hmmm przecież bez nx też da się grać : )

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Warto zawsze powrócić... Nie płacisz = leżysz?? Nigdy tak nie było. Wprowadzony został nowy hack shield więc ich jest mniej.

Opublikowano

Pewnie że warto wrócić, gra idzie do przodu, hakerów dość mało, fajne eventy, nowe mapki, jest dobrze :).

Opublikowano

Nie płacisz ? Leżysz !

Co to wgl. jest ?!

Kupujesz g36e , light vesta i staty 20:10 :)

Jeśli chodzi o kicki dostaję je co dwie gry ? :D

Opublikowano

No ja też dostawałem a potrząc na cene bronii to tanio nie jest a tak pozatym mozna miec awp (L96A1) z tłumikiem bez płacenia z realnej kieszeni ? :)

Opublikowano

Śmiało możesz powracać ja gram już dłuższy czas, hackerów tak dużo nie ma :).Więc myślę , że powinieneś mieć jeszcze przyjemność z grania :]

x

Opublikowano

Zawsze w takich grach ci z pieniędzmi mają nieco lepiej lecz ta róznica jest nie duża ogarniasz to ogarniesz bez pieniędzy

Hackerów o wiele mniej dobre zabezpieczenia.

Wróć.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

NIE WRACAJ TO CI ROZJEBIE UMYSŁ!

CPU: Intel Core i5 3350p /// MOBO: Gigabyte GA-Z68AP-D3 /// GPU: MSI Geforce GTX 660 Ti OC 2GB /// PSU: XFX Core 550W 120mm 80+ SLI PSU /// HDD: Seagate 500GB /// RAM: Crucial 8GB 1333MHz

a71211487f3a47a8.png

Opublikowano

@UP

Sobie spostrzeżenia zachowaj dla siebie. Jak ci CA rozwala umysł to pozdro...

Zawsze jak ci się podoba gra warto w nią grać :)

Opublikowano

warto, warto. przecież człowiek nie może ciągle w tą samą grę grać. ;)

hackerów raczej mniej, nowości w grze coraz częściej, dodatkowy exp i gp na zawsze ( chyba ).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...