Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kamer Mod + Mob Hack by Kamer

Bartolek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż nie wiem w jaki sposób (i czy w ogóle się da) połączyć te programiki :( Szukałem wszędzie exp botów, i albo nie było, albo key, albo jakieś inne problemy miałem.

Także chciał bym się dowiedzieć jak to zrobić. Pomoże ktoś? Z góry dzięki.

I takie pytanie niezwiązane z tematem. Jak dodawać plusiki, minusiki i te inne rzeczy?

Jeśli pomogłem, daj "lubię to" :)

Opublikowano

Hacki mam, tylko nie wiem jak (w jakiej kolejności, jak to ustawić) je uruchomić aby mob hack i ten mod działały, bo albo dziala mod, albo w ogóle nic się nie włącza.

Opublikowano

Ja to tego nie rozumiem, nie bierzcie tego na serio i do duszy - ale jak można grać tą gierkę?

Przecież ona nie ma końca.. Monotonna, zero zagrożenia typu: Strace expa, ekwipunek..

Opublikowano

@Okrzem, ja wiem :D Tibia biję Metina na głowę, ale oprócz brata nikt nie gra w tibie ze znanych mi osób, dlatego na razie gram w Metka.

@Antix, mówiąc bota 1.7 masz na myśli Multi bot 1.7 by Slait czy w kamer modzie? Bo w kamer modzie widziałem tylko opcję mob lock która nie wiem czemu ale działa tylko kiedy chce... Poza tym nie mam skąd ściągnąć multi bota bo na razie same keyloggery ściągałem i walczyłem o konta :P

Zaraz spróbuję włączyć najpierw Kamera a później mob hacka i zobaczymy co z tego wyjdzie.

@Edit:Zrobiłem tak jak napisałem i sytuacja wyglądała następująco:

Uruchomiłem Kamer moda, dalej uruchomiłem mob hacka. Injector na chwilę się pojawił a później zniknął (tak jak by się "wstrzyknął"), nic się przez chwilę nie działo, kliknąłem na swój świat i wyskoczył taki błąd:

http://imageshack.us.../13/bladbn.png/

Ponawiam wcześniejsze pytanie. Mówiąc bota 1.7 miałeś na myśli multi bota 1.7 by Slaita?

Opublikowano

Ściągałem z tego linka, najpierw Avast wariował, później robiąc skanik wykrył mi keyloggera (prawdopodobnie)

Szybko zmieniając hasło wchodząc na emaile zauważyłem, że minutę po moim zmienieniu haseł były także inne, prawdopodobnie hackera, także do tego wolę nie ruszać. Innego sposobu nie ma?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...