Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Metin2.US skąd tyle botów (jaki expbot?)

Jaworzna12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP z tego co wiem to te hacki nie działają.

@ Topic

Wbijam na polanke a tam 20 botów widac ze mają SH gdyż robi sie grupa mobów oni nie zdążą do nich podbiec i juz po nich. Jest możliwość że

to EM2?

@Edit:

@Antix jeśli mógłbyś looknac na metin2mod.tk to tam są tylko hacki do SG - Singapore JP - Japan a do Us nie ma :(( tylko mod w którym nawet wh nie ma )

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

@UP i 2xUP podesłał by mi ktoś by-passa do X-TRAPA i jakiegos farmbota, expbota? i tego easymetina z zmienionym czymś tam.... Będę niezmiernie wdzięczny :)

OMFG KAZAL WAM KTOS USUWAĆ MI SYGNE?

Are You Kidding Me?

Opublikowano

Przyłączam się do prośby bo wystarczyło by mieć tego zmienionego em2 i odpalić przez kamerai cyka :D Do tego mam na em 2 tygodnie za free więc przydał by się.

Opublikowano

Do "chinola" mają jak dla mnie dostęp tylko ci którzy go stworzyli i trzepią na nim grubą kasę na wszystkich globalach. Dla nas - zwykłych szaraków "chinol" nie jest dostępny pozostaje jakos przerobić em na US ale kto potrafi i się tego podejmie ? Jest ochotnik ?

Opublikowano

Ten bot to jest on Chinczyków, oni expa, zbieraja kase i itemy, potem jes selaja i Yango sprzedaja Np. na Ebayu

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...