Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faworyzacja innych...

Scrat™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Mieliście uczucie że Team MPCForum nie przestrzega tutejszych zasad ? Wprowadzają regulamin do którego My użytkownicy mamy się stosować, a Sami robią co innego faworyzując innych. Przykładów jest dużo..

http://www.mpcforum.pl/topic/481671-zapowied-tajranon/ - Temat już dawno temu powinien wygasnąć ale Team ma to daleko w dupie.. i Proszę nie mówić "Może nie widzieli...", ponieważ co dziennie przez ten dział przemierza około 20 moderatorów, a Zapowiedź widnieje już okrągły miesiąc.

http://www.mpcforum.pl/topic/372974-tiveria-pl-dedyk/ - Gdy Moderator zauważy niestosowny wzór prezentacji od razu daje nam czas aby to naprawić, nie w Tym wypadku ! Prezentacja jest już ładnych parę miesięcy, Matzar ją zamknął ale otworzył bo "Jest ładnie napisana" To ja się pytam kur**, inne prezentacje są brzydkie czy jak ?!?!?!

Macie więcej przykładów.. ? Śmiało może coś z Tym w końcu zrobią Administratorzy przecież dzięki Nim jest to forum.

antivia2.png

Opublikowano

Od takich pytań i skarg są odpowiednie działy.

Nastepnym razem pisz swój temat właśnie tam, albo kontaktuj się z poszczególnymi winowajcami przez wiadomość prywatną.

Pozdrawiam :)

f.png

Opublikowano

Moderator nie może miec swojego serwera, a tylko Krystiannoob bierze łapówki, wiec to pewnie niedopatrzenie moderatorów :D. Żadnego zysku z tego nie mają, tu też pracują ludzie.

Opublikowano

Tiveria akurat ma swój generator, na który się moderatorzy zgodzili... Dlaczego ? Nadaje to wyjątkowego klimatu jaki panuje na tym serverze :).

Co do tego pierwszego linka, hmm.. Drugi EvoniS się szykuje :D.

I nie rozumiem po co ten bulwers ^^. Zawsze można dodać w spoilerze zakładkę 'Dla moderatorów' Jak Ci nie pasuje napisz użytkownikowi Tiveria na PW, na MPC jest regularnie więc na pewno Ci odpisze :)

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Wszystkie tematy które nie mają generatora są uzgadnianie na PW z Modem/Administracją np. ze względu na to że generator nie działa lub autor ma problem z nim.

Poza tym wystarczy wysłać raport.

Opublikowano

Life is brutal.

btw. Gdy publikacja jest zrobiona bez generatora, a jest estetyczna to taki temat zostaje..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Netrodal jak widzę, że jakiś mod zaglądał do jakiegoś tematu to już tam nie wchodzę bo wiem, że robota jest "odwalona"

Jest takie coś jak Zgłoś.

Nie widzę żadnej faworyzacji o_O

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Netrodal jak widzę, że jakiś mod zaglądał do jakiegoś tematu to już tam nie wchodzę bo wiem, że robota jest "odwalona"

Jest takie coś jak Zgłoś.

Nie widzę żadnej faworyzacji o_O

Warto jednak zajrzec

Ale co ja bede,przeciez ja sie nie znam na tym^^

sstwc.jpg

Opublikowano

Nie bede nic probowac,soory to nie dla mnie.

Ale wiem ze nie jestescie robotami ale siedzac w 15 w metinie niewiele trzeba robic by wszystko bylo ok.

W wakacje sam byles swiadkiem ilu nas bylo,moznaby policzyc na palcach jednej reki

sstwc.jpg

Opublikowano

Regulamin jest jasny.

20. Do reklam używamy generatora.

http://mpc.schitti.pl/

Zawsze było dawane 1h jak była jakaś inna estetyczna prezka żeby dodać forumowy generator.

Więc zdecydujcie -.- albo trzymamy się regulaminu albo chuj wie co...

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...