Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ustawić dobrze TA do skillowania?

Ataczi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy na czym wolisz slimy, czy trole /dwarfy (zwykłe nie soldiery lub guard. JAk slimy to wchodzisz w charakter name to jest w srodkowej tabeli po prawej stronie, na dole w tym srodku wbijasz tam charakter name zmieniasz matce name np na . i w auto attack w tym bocie dajesz ignore monster i slime attack tam w wyzszej tabeli i daj full def. I Jedziesz ostro tylko ustaw sobie auto food i zeby potki uzywał, a jak na trole to dajesz full def i jakbyś expił tylko ustaw sobie zeby zanosił np golda do banku wtedy na bocie w ciagu nocy można ładnie z kasą stac albo rotwormach . zależy od lvl i skila ale tera tibia auto ma problem no u mnie ze po czasie jakims nie bije potwora i pada char -.-

Opublikowano

Wszystko to co napisałeś jakoś sam odkryłem ale i tak dzięki // kolejny problem jest może opcja zeby mnie nikt nie przesuwał z miejsca skillowania?

mam miejsce ze slimami ale boje się bota zostawić na noc czy przed szkołą bo zawsze ktoś moze mi chara przesunąć i wtedy zgonika zaliczę :P

Jeżeli gram na Asterze (non pvp) to skille 75/60 na 25 starczą do 30 ? (póki co mam 70/56)

Opublikowano

heh, mam te same zmartwienia. Ostatnio godz. 6.00 wstaje do szkoły, bocik z nocy ładnie z dwoma levelami na plusie

a tu nagle patrze - Yellow hp!

Zbloczyli mnie i na ogień ciągle wbiegałem, no nie powiem - trap był dobry.

Gdybym pospał do 6.30 tą byłbym nieźle w du*e z kasą i lootem!

Opublikowano

Ja znam miejscówkę na rotach i slimach taką że nikt cie nie bedzię posówać itp..

na rotach trzeba odkopać pickiem dziure i tam sie szybko roty respia ;D

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...