Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Misje

Uzu

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Witam. Mam taki problem mały w DC Universe online. Porozmawiałem z flashem i juz koniec było misji narazie. I miałem isć na Legend:PVp. Wybrałem robina 4 vs 4 chemical cos tam. Gdy to ukonczylem nie mam dalej misji głównych. Poboczne mam np z cola itd. Co dalej zrobic?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Przeczytaj dokładnie treść quest'a. Możliwe, że wybrałeś nieodpowiedni Legend. Jeśli dalej będziesz miał problemy, to napisz tutaj treść quest'a , albo jego tytuł przynajmniej.

1294477714-U1.png

Bywalec
Opublikowano

Właśnie, że questa nie mam. Pisze tylko open cos tam for legends pvp. I taka gwiazdka jest jak nacisne Y przy Legends:PVP. Potem wybieram robina i gwiazdka jest przy chemical naciskam i najblizszy termin. Zrobilem raz i nic. Wiec co 2 raz musze?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Opublikowano

Gwiazdki oznaczają, że są to bardziej punktowane Alerty itp. Jeśli wybierasz Alerty z gwiazdką dostaniesz na przykład więcej Mark Of Triumph.

Jeśli nie masz questa to nie musisz nic tam robić. Mark Of Triumph wymienia się potem na najlepsze wyposażenie dla bohatera w grze(ale to dopiero po zdobyciu 30 lvl).

1294477714-U1.png

Bywalec
Opublikowano

Hmm czyli jakie jest rozwiązanie tego problemu?? Moze zrobic questa w gotham? Bo mam tam jakis quest musze pomoc batwoman bo bane wrocił. Moze to?

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Bywalec
Opublikowano

No dobra dzięki za pomoc. Temat do zamknięcia

1341252514u674515.jpg

By Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...