Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Survival[Dedykowany][No-Premium][No-WL][Serwer z modyfikacją ID2]

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XXXXX

delete

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

hqSparx, dostałem nie wiem za co? Że zgłosiłem Ci błąd?

Gdyby nie ja, to byś o nim nie wiedział, i mogłoby to zagrozić serwerowi.

A ty dałeś mi nagrodę - bana.

Serdecznie zapraszam na serwer.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Sprawa serwera opanowana.

Przepraszamy za uniedogodnienia.

Prawdopodobnie dzisiaj, lub jutro zostanie utworzona elektrownia, do której każdy nowy gracz (uwaga, jeżeli zobaczymy, iż gracz ma wiele rzeczy i jeszcze korzysta z elektrowni zostanie odcięty!) będzie mógł się podłączyć.

Elektrownia będzie elektrownią słoneczną co wiąże się z tym, że jak wykorzystacie energie, to będziecie musieli czekać do rana.

FaceBook PageFan : http://www.facebook.com/pages/Industrial-Survival/204523959633002?sk=wall

Opublikowano

@ref - Prawie 24/h ale potem prawdopodobnie mnie ine będzie i spadnie, przepraszam. Proszę o wyrozumiałość ;)

Cd. konto VIP czeka! 25lajk dostanie komendy /home i /sethome + BatPack. ;)

ModPack z instrukcją na FaceBooku : http://www.facebook.com/pages/Industrial-Survival/204523959633002

Opublikowano

Chwilowa przerwa techniczna!

//Add on 15.12.11 15:40

Mapa została zrestartowana, przepraszamy! Więcej informacji na spawnie!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wejdę? Na pewno ;D. Server zapowiada się fajnie i mam nadzieje że taki będzie.

@EDIT

Możesz dodać na WL?

Nick: BitBoxer

Dzięki.

za duża sygna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...