Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Po zmianie języka gra nie działa.

Sdam_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem mianowicie:

Dotychczas grałem w CoD MW 3 w języku Angielskim (gdyż w takim języku grę ściągnąłem ze Steam), kiedy kliknąłem PPM na nazwę gry w Steam (Call of Duty Modern Warfare 3 - Multiplayer) i wybrałem zakładkę Właściwości następnie Język postanowiłem, że zmienię sobie język gry na PL. Po zmianie nic się nie zaczęło ściągać ani nie było żadnych komunikatów o zmianie języka. I gdy kliknąłem przycisk Graj wyskoczył błąd, że w folderze z grą nie ma pliku Localized.txt poczytałem o tym w necie i stworzyłem taki plik z zawartością taką jaka występuje w języku Polskim. Uruchomiłem grę ponownie i wyskoczył błąd, że nie ma pliku code_post_gfx_mp.ff znalazłem ten plik w necie i go wkleiłem do folderu gdzie znajduje się gra, ale po zrobieniu tej czynności wyskakiwały kolejne błędy, że nie ma jakiś plików więc postanowiłem powrócić na język Angielski ale tym razem po zmianie języka rozpoczyna się pobieranie jakiś plików ważących ponad 4 GB, znając prędkości ściągania na Steam; nie ściągnę tego zbyt szybko. I tu moje pytanie:

Jeżeli już się to pobierze i gra będzie działać ale w języku Angielskim, to jak mogę zmienić grę na język PL aby wszystko działało i żeby nic się nie pobierało?

Z góry dzięki.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Po usunięciu tych plików nadal są te same błędy co wcześniej czyli brak localized.txt i tego drugiego pliku.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Próbowałeś przeinstalować steama ? Może by pomogło ja tez próbowałem zmieniać język i musiałem przeinstalować steama. Mi pomogło.

Gng8i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...