Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Wolne konta na Metin2PL

Barueri

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam prośbę.Jeśli ktoś nie gra na PL'u albo ma niepotrzebne konta,prosiłbym o podanie passów na PW.Nie ważne czy 1lv czy nawet nie stworzone,ważne żeby było.Za każde podanie passów daje lubie to.dzięki z góry.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mnie obrażasz.Pytam o wolne konta,bo by mi się przydały,a ty tutaj sobie posty nabijasz.

P.S. Raport bo zachowanie troche nie na miejscu.

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu mnie obrażasz.Pytam o wolne konta,bo by mi się przydały,a ty tutaj sobie posty nabijasz.

P.S. Raport bo zachowanie troche nie na miejscu.