Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Mały problem z hackami.

MisSsieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam do Was kilka pytań w sprawie hacków do CA. Ogólnie nigdy nie lubie czitować ani używać wspomagaczy itp. ale teraz kiedy troche gram w CA i praktycznie w każdej grze jest haker który mnie deda z noża ,nie wiadomo skąd, nie wiadomo gdzie lub skacze przez cała mape i w ciągu sekundy znajduje się przy mnie. I własnie przez to chciałbym troche poczitować(oczywiscie tylko wtedy gdy w grze jest jakis hacker...) I tutaj mam pytanie do haków które polecacie żeby hm.. nie wiem jakby to powiedzieć. Bronić się przed hakerami lub po prostu ich dedać?

Tutaj wybrałem kilka z tego spisu(spis: http://www.mpcforum....cje-w-cheatach/) :

Anti ss

Health View

Infinite stamina

No respawn

Nade

Radar

I jeszcze 1 pytanie. Jak je zainstalować i skąd ściagnąć? Jest tutaj jakiś temat z nimi? I czy jak je raz zainstaluje to już zawsze one tam bedą? Czy musze je włączać przed każdą grą?

Nie wiem czy te co wybrałem są dobre czy nie dlatego jeszcze chce żebyście mi troche z tym wyborem pomogli.

Pzdr i thx!

P.S. mam nadzieje ze mnie zrozumieliscie wiecie co mam na myśli. :P

Opublikowano

Tutaj masz listę hacków.

http://www.mpcforum.pl/forum/396-hacki/

Pobierasz PerX'a wpisujesz w nim Engine.exe, injectujesz hacka i grasz.

Opublikowano

Tutaj masz listę hacków.

Pobierasz PerX'a wpisujesz w nim Engine.exe, injectujesz hacka i grasz.

A będę go musiał włączać przed każdą grą?

I skąd ściągnąć te hacki żeby tam je 'wsadzić' do tego hacka chodzi mi o to że jak ściagne hacka to klikam browse w tym PerX potem klikam na niego i inject tak? Ale jak ja nie mam hacka to co mam tam dodać? Linki do hackow też tutaj gdzieś są?

Opublikowano

@up Tak. Będziesz musiał go włączać przed każdą grą. Tak własnie robisz, ale najpierw musisz jeszcze tam musisz wpisać Engine.exe, potem inject i gra.

Δ ( ͡º ͜ʖ ͡º)  ಠ_ಠ Δ

Opublikowano

@up Tak. Będziesz musiał go włączać przed każdą grą. Tak własnie robisz, ale najpierw musisz jeszcze tam musisz wpisać Engine.exe, potem inject i gra.

No a jak klikne inject to jakie hacki bedę mial?

Opublikowano

W tym spisie...

A myslisz ze gdzie ja patrzalem? -.- Wiem że tam są hacki ale jak sciagne i w nim jest np. 20 hackow to moge sobiwe wybrac ktore chce uzywac a ktore nie?

Widze ze chyba nic z tego nie bd bo jak wchodze w tego inecotra i probuje znalezc tego hacka to on mi nie moze go znalezc. A i tam jak jest automatically i manually to ktore zaznaczyc bo jak robie automatically to nic sie nie dzieje a jak manually to musze samemu szukac ale to i tak nic nie daje bo ich nie czyta a po 2 jak klikam w ikonke tego hacka to pisze mi zeby podac jakis login i haslo...

Opublikowano

musisz pobrać hacka z tematu który podał Piecu... wypakowac go..otworzyć PerX-a i kliknąć "browse" znaleźć paczkę z hackiem którą wypakowałeś i wchodzić do folderu do momentu aż pojawi się plik .dll.. klikasz na niego 2x... teraz zaznaczasz "automaticly" wpisujesz w PerX-ie Engine.exe i odpalasz grę...hacka w grze uruchamiasz najczęściej insertem...;)

ehh.:)

Opublikowano

1. Odpalasz perx jako administrator

2. Klikasz browse i znajdujesz lokalizację hacka (przykładowo pobrałeś na pulpit to znajdujesz plik nazwahacka.dll i klikaszn an iego dwa razy)

3. wybierasz automa coś tam :> No że automatycznie Ci się zainjectuje

4. Wpisujesz Engine.exe

5. Odpalasz CA i jazda

Jak to nazwałeś "hacków" nie wybierasz masz takie jakie są w cheacie... I to nie są hacki tylko funkcje hacka hack to ten plik z rozszerzeniem dll...

EDIT

he he ilove kilka sekund szybszy :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Lol ciekawe po co

W dziale hacki zobacz moj temat nazwa frozenbyte 9.12.11. Działa aktualnie a opcji jest w kij każda do on/off

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...