Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot do zmiany um i sr na XenoXMT2

Megatron3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie szukam takiego bota do zmiany sr um . sadze ze nie jest to pierwszy temat co do tego serwera ale postanowilem go napisac bo nie moglem znalesci innego . Tak wiec jesli jest jakis boty do zmiany um czy sr to prosze tu dac linka do niego . Dziekuje

Opublikowano

jedynie w modzie ale nie odpalicz na xenox znaczy odpalisz jak dodasz serv do moda potem na zwyklym cliencie musisz dac item na 1 miejsce bo na modzie nie dedzie widac go lecz sr beda sie zmieniac. licze na +

Opublikowano

Wlasnie ja nie wiem jak dodac ten serwer jest duzo poradnikow , lecz zakazdym razem kiedy podmieniam ip serwera i gdy chce wlaczyc mod'a wyskakuje mi blad . Nie wiem wlasnie czy tez porty trzeba podmieniac . Ale jak by ktos to umial zrobic . To niech zrobi gotowca ja go pobiore i podmienie pliki . Bede naprawde bardzo wdzieczny . A + dostaniesz ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na naszym forum tez jest. Bunusswitcher by padmak 1.5.3 (chyba)

poamietaj ze po odpaleniu trzeba dac Gawahlter serwer : 2010 #3 bo nie bedzie działać!

reszta jest prosta w obsłudze , mi działą na każdym cliencie , ale nie grałem na xenox ;) Spróbuj !

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Po co te klotnie?

XonoxMT2 od dawna jest zabezpiczony przed kmr.

Nie dzialaja przez to zadne zmieniacze oprocz bonusswitcher ;)

Temat walkowany po milion razy.

Opublikowano

Kamer mod nie działa na XenoXMT2 bo kamer robił HS do tego serwera. Pozostaje Ci bonusswitcher V3 bo 1.5.3 co pisał UP nie działa.

co robił? hs ? grałeś na xeno? tam nie ma hs. serwer jest czysty bez hs. a kamer mod normalnie działa

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

(up)

http://www.mpcforum....bot-w-pythonie/ <<-- ten działa, mi też bot padmak'a nie chciał działać, co prawda injector działał, ale żadne okienko mi nie wyskakiwało, ten mniej zajmuje, spolszczony od razu i łatwa obsługa, sam go używam na Xenoxie i działa!

oks sprawdze jak bedzie dzialal dam Like'a

jakie pojebane

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...