Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba] Jaki samochód z 2 klasy

ninex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, mam 5750 boostów i zastanawiam sie nad kupnem autka najlepiej 2 klasy.

Jakie polecacie czy moze kupic z zestawu sieciowego z mnożnikami?

Opublikowano

Bierz Lotusa Exige Cup 260, swietne prowadzenie, bardzo dobre przyspieszenie i predkosc max. nawet dobra bo około 290 Km/h :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

ja z klasy 2 wybralem Dodge'a Charger'a :) mi sie bardzo podoba troche techniki + tuning i autko swietne do wyscigow tymbardziej, ze jest to Muscle Car ktore bardzo lubie :)

Jebać to!

Opublikowano

kolega 2up chyba nie wie co to samochód charger driftuje na prostej a zakręty wchodzą mu jak pal w dup#

ja ci polecam tego lotusa albo rx7 rz bo jeszcze lepsze od rx7 które uwielbiam a niczym się z wagi i prowadzenia nie różni

nowe acc strielock275!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...