Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] WKRÓTCE || Coming Soon

damian&d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Mar.Quake a skad ty wiesz co bedzie? np wiedziales ze bedzie ulepszanie przedmiotow jeszcze przez wprowadzeniem. Szukasz w necie czy co?:)

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

To da się przewidzieć :) Wiadomo, że jeżeli coś będzie nowego to za krocie uri :D Oni myślą przede wszystkim o zysku, pewnie nie długo za logowanie będziemy musieli płacić uri <_<

Opublikowano

U wujka google znalazlem cos o nowych mapach PVP ale nie wiem ile w tym prawdy bo nie moge wejdsc na te stronke bo pisze NOT FOUND.

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Moim zdaniem nie będzie to za URI ani do kupna. Po prawej stronie macie rzeczy do kupna za URI i KREDYTY. po lewej jest HANGAR, KLAN, MISJE... Nic za uri.

Opublikowano

Prawdopodobnie będzie to jakiś update. Może jakieś nowe dodatki drony, pet, statek a może nawet handel między graczami. Na dzień dzisiejszy trudno powiedzieć. I dziwi mnie to że dodali już odnośnik w menu.

Opublikowano

@damianww Na pewno wkrótce dodadzą nowe wyglądy map ( w tym mapy pvp)

@damian&d Co to będzie, możemy się tylko domyślać ale znając "BUGPOINT" ^_^ będzie coś za Urke bo oni przede wszystkim myślą o zyskach z tego <_<

Opublikowano

@up hahaha fajny dzołk napewno nie zrobią tego przynajmniej teraz peta tak na poważniej używa nieliczna grupa graczy większość używa tylko kamikadze więc by źle na to wyszli coś nowego napewno będzie ale nic za uridium bo aż tak głupi nie są i gdyby zrobili coś za ur to by na tych ulepszeniach nie zyskali.

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

@up hahaha fajny dzołk napewno nie zrobią tego przynajmniej teraz peta tak na poważniej używa nieliczna grupa graczy większość używa tylko kamikadze więc by źle na to wyszli coś nowego napewno będzie ale nic za uridium bo aż tak głupi nie są i gdyby zrobili coś za ur to by na tych ulepszeniach nie zyskali.

zakład?

Opublikowano

Profil ? Rakietologia dla PETa <buahahaha>

Mówiłem co to będzie. To będzie STATEK . Ale nie taki zwykly tylko taki wyjebany , 2x lepszy od zwyklego golca i będzie mial bonus +20% do DMG. 1000 części będzie miał. I będą nowe wrota OMEGA . Bedzie mozna zdobyc czesci zeby zlozyc statek na trzy sposoby: kupic za PLNy (15 czesci za 15 zl), lub znalezc w skrzynkach pirackich ewentualnie przejsc te wrota omega.

Opublikowano

@UPy jaki statek? -.- robili by zakładkę na glownej stronie dla statku? ... moze i bedzie ale nie na glownej stronie do kupienia...

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

@Up damianww Masz rację, statek może będzie ale nie jako zakładka, bardziej w hangarze. W zakładce będzie coś podobnego do skylabu :P Nie robili by specjalnie zakładki na błahostkę, musi to być coś dużego/ogromnego :D

Opublikowano

Jak dla mnie to pierdolicie głupoty o nowym statku.... Przez 5 lat nie wyszedł żaden i nie wyjdzie. Wychodzą tylko designy. Statku nie będzie :P ale tej zakładki już się nie mogę doczekać. Może w czwartek już się dowiemy.

Opublikowano

@MexDee takjak ProfilPilota ;) jakby bylo cos podobnego i mniej wiecej za tyle urki jak PP to ja osobiscie bym sie cieszyl :D

//zakaz handlu

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...