Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak najlepiej zoptymalizować pbdo-bota ?

maxisst

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka może mi ktoś poradzić co zrobić ,żeby wyciągać na tym bocie jak najwięcej uri ?? Aktualnie z podwajaczem mam 5k/h a słyszałem już o ludziach ,którzy łupią 10k/h .

Jak coś mam Golca FS ^^

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

@up cie chyba pojeba*o .... po co ma kupowac vege skoro ma golca ... najlpeiej lataj na mapie x-6 od godziny 12 do 18 i od 18 do 12 zmien mape na x-7 :)

Opublikowano

@UP ma racje ja bije na x8 alienki + bonus boxy i wyciagam 4k/h niestety teraz niedawno mialem bana i nie moge skrszyneczek zbierac ;/

//zakaz handlu

//BR3ND

Opublikowano

Opłaca się kupić 2 poziom zbierania skrzynek do peta ? Czy to coś da ?

"The only person you should try to be better than is the person you were yesterday."

Opublikowano

@up troche da + radar dokup to troche ci da wiecej :)

@down a po co ma tracic uri na vege a pote znowu na golca czyli 80 k +30 (80 za golca 30 za vege) = 110 k uri ... i po co ma tyle tracic skoro vega jest szybsza od golca tylko o 10 ?? to prawie nie daje roznicy :)

Opublikowano

Gdzieś coś jeszcze o jakichś skryptach czytałem czy coś wiecie może o co chodzi ?

Opublikowano

np podlanczyc skrypt boxcolector pod pbdobota bedzie zbieral na odleglosc :)

A możesz coś bardziej powiedzieć jak to zrobić ?

Opublikowano

Nie. :D ja sam nie wiem jak to zrobic w tutach masz poradnik o tym wp tylko zamiast procesu przegladarki wez proces bota i juz :)

W Kbocie da sie tak, natomiast w PBDO cos sie nie da...

Opublikowano

Aha :/ ej a jak dodać zbieranie bonusboxów przez peta do taska ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...