Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Słuchawki

MrMateuszPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem ze słuchawkami otóż kupiłem se nowe no i próbuje podłączyć. Podpinam z przodu działa mikrofon ale jak chce coś oglądnąć to np. muzyke słychać a głos taki popsuty jakiś. Podpinam z tyłu działa głos ale mikro nie. Że słuch z przodu nie działa to raczej moja wina bo na innych starych słuchawkach próbowałem robić żeby działały i wykrzywiałem wejście ale działały.

No ale dlaczego nie działa z tyłu mikrofon. Chciałem spróbować podpiąć do laptopa niedawno kupionego na którym stare słuchawki działały spoko i rzadko co używałem ich. Podpinam a tu nic nie działa. Jaki może być problem? Odwiozłem je do naprawy czy tam sprawdzenia ale myślę że jak oddadzą albo nowe dadzą to będzie tak samo.

Opublikowano

Może być to zwykłe uszkodzenie fabryczne, czasem się zdarza.

Skoro nie działały na dobrym wejściu to wina z ich strony, więc najprawdopodobniej

dadzą Ci nowe, w podobnej lub tej samej cenie

1325541807-U460344.png

|Member|Pro User|

Opublikowano

mikrofon może wyciszony w panelu ustawień dzwięków, wystarczy go uaktywnić

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem ale mikrofon działa jak podepne z przodu a z tyłu nie.

Podpiął bym 1 z przodu 2 z tyłu ale są krótko połączone.

Powinni mi dać nowe za darmo. Zgłosiłem 3 dni po zakupie.

Opublikowano

co nowe, słuchawko bo ci nie działa mikrofon na jednym z wyjść ? bzdura

to twoje ustawienia systemu nie uaktywniają tylnego gniazdka albo jeśli masz uaktywniony przedni panel to z tyłu nie działa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

To jak to zmienic żeby z tylu był włączony mikrofon bo mam nowe i z przodu nie dziala dzwieg więc potrzebny mi mikorfon z tylu podlaczony.

Opublikowano

przełącz i uaktywnij sobie w panelu karty , jak to nie wiem, jakiś tam u siebie masz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Hm no to pozostaje ci regulacja głośności w windowsie . Akcesoria - > i tam wybierasz coś - > Regulacja głośności.

Tam powinieneś ustawić . Podepnij z przodu potem w opcjach wybierz ZAAWANSOWANE i dodaj coś z sekcji NAGRYWANIE lub ODTWARZANie i sprawdzaj czy pojawi się dźwięk (może być coś wyciszone).

Jeśli to też zawiedzie to reklamacja i wymiana towaru póki jest szansa bo masz na to 10 dni od daty zakupu. Potem zostaje tylko naprawa.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...