Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] Multihack

Soonq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak tak ale chyba ,źle napisalem ten problem ;D Napisze jeszcze raz xD

A więc tak :

Włączam program który ściągnąłem ze strony :http://metin2mod.tk/multihack.html Następnie włączam metin2 PL'a . W programie klikam "Auto Inject" Gdy już wyszuka proces to nagle wyłącza się ten program a nie metin2 . Pobrałem program

Microsoft Visual C++ 2008

I nie wiem co teraz zrobić ,czy reinstal Metina2 da coś ?

Czy wgl ten hack jest niewykrywalny dla HackShled w metin2 pl ?

Proszzę o szybką i zwięzłą odpowiedź :D

Dzięki z góry :)

@

qpa08 a no dzieki , spróbuję i zobaczymy :) na razie dzieki

Opublikowano

Tak tak ale chyba ,źle napisalem ten problem ;D Napisze jeszcze raz xD

A więc tak :

Włączam program który ściągnąłem ze strony :http://metin2mod.tk/multihack.html Następnie włączam metin2 PL'a . W programie klikam "Auto Inject" Gdy już wyszuka proces to nagle wyłącza się ten program a nie metin2 . Pobrałem program

Microsoft Visual C++ 2008

I nie wiem co teraz zrobić ,czy reinstal Metina2 da coś ?

Czy wgl ten hack jest niewykrywalny dla HackShled w metin2 pl ?

Proszzę o szybką i zwięzłą odpowiedź :D

Dzięki z góry :)

@

qpa08 a no dzieki , spróbuję i zobaczymy :) na razie dzieki

Reinstalnij metka, jak nie to zrób to co mówi qpa... Zaoszczędzisz czas, bo jeżeli będzie działać po reinstalu to nie musisz czekać około godziny, żeby Ci się nowy client sciągnął :>

sygnakrlik.png

By Baksiu :D

Opublikowano

Nie ma bata żeby Ci wesja na Priva chodziła na PLu:) Reinstall nic nie da, to nie kamermod, tego się nie instaluje w metinie tylko tam wstrzykuje osobno za każdym razem. Ściągnij wersje pod Pl>rozpakuj>włącz injector>uruchom metka>graj:)

Opublikowano

Masz tam chyba DL2, nie wstawie Ci bo to jest własnośc KaMeRa a on nie zezwolił na uploady:) Ściągaj bez żadnych ulepszeń, zapisz jako normalnie daj.

Opublikowano

Dobra udało mi się ściągnąć wbije na kompa za jakies 30 min więc napisze czy dziala czy nie , na razie dzieki !

Opublikowano

Kurde no co jest Ludzie ... Wypakowuje to i mi się nei chce wypakować ten plik co to może być ? tzn niby sie wypakowuje ale później od razu znika ... ?

Dobra musialem Avasta wyłączyć ale znowu ten sam problem a robie tak jak mowiliście ...

Mam tego PL i mi pisze ,że Włącz Metin2 , więc włączam , robi się ten patch tam i jak zrobie rozpocznij grę to się wyłącza ...

Opublikowano

Reinstalowałem Metina , wgrałem wszystko na nowo i ciągle jest to samo ... Włączam MulTiHacka włączam gre ... się tam załaduje i jak już zrobię Rozpocznij Grę to ten MultiHack się wyłącza ... Mam juz tego dość Pomoże ktoś ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...