Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będę mógł grać na Rosyjskim key'u ?

elojol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie dotyczace klucza z allegro (rosyjskiego) czy jak bd mial go to bede mógł pozyczyc od kolegi pudelko?

Opublikowano

Za bardzo cie nie rozumiem wtf. Kupisz klucz rosyjski to poco ci kolegi pudełko o.O. ? Skoro możesz grać na steamie ? ; P

Przecież to zrozumiale ze tak xD ?.

Gng8i.png
Opublikowano

aaa. To tak ,ja miałem mw3 ściągnięte wcześniej ISO , i wziołem załadowałem tylko i mi się instalacja włączyła na steamie i działało ;] i jeżeli płytę masz albo od kolegi weźmiesz to tez zadziała ;p.

PS.

wydaje mi sie ze tak ale nie jestem pewny. na pewno twoj kumpel moze ci zgrac pliki coda z folderu steam'a a ty je sobie tam wgrac

Nie może zgrać bo jak wklei pliki nie będą do odczytu i nie bd ci działać.Jest jeszcze inna możliwość kopi zapasowej. Po prostu twój kolega klika pewna opcje na steamie i tworzy się kopia zapasowa którą może potem ci dać na jakimś dysku bądź pendrive.Ale jak kolega ma płytkę to bierz od niego i instaluj : D.

Gng8i.png
Opublikowano

klucze rosyjski sa przeznaczone na rynek u nich na nie u nas w europie. i możesz dostać bana ja bym nie ryzykował. A ktoś ma ze twoich znajomych key z Rosji ??

Jeśli pomogłem DAJ Lubie to

76561198023839893.png

Opublikowano

klucze rosyjski sa przeznaczone na rynek u nich na nie u nas w europie. i możesz dostać bana ja bym nie ryzykował. A ktoś ma ze twoich znajomych key z Rosji ??

BTW.?! Ja gram na rosyjskim keyu już tydzień i nie mam żadnych zastrzeżeń wszystko działa żadnych problemow z aktywacja. I co ty za głupoty gadasz za tego keya nie można dostać bana !.Normalny key do gry a jak byś np. mieszkał w Rosji i byś tam se zakupił grę i byś wrócił do Polski i miałbyś dostać bana ?!.Według mnie myśl.Na logikę rzecz ująć jest to bezsensu bo każdy który by wyjechał do Rosji i kupił taką grę i wrócił do polski to by miał bana to dużo ludzi by przestało grac.

Gng8i.png
Opublikowano

Prawdobodobnie możesz ,ale gdzieś czytałem na jakimś forum że banują za ruskie keye ale nie ogarniam teraz o jakie keye chodziło mniejsza z tym. Wydaje mi się że da rade :) Ja kupiłem Cod'a w Polsce ale mam wersje Amerykańską :D

31270.png

KOCHAM LINKIN PARK !!!!

Opublikowano

Ja kupiłem Coda w dzień premiery, po czym dostałem bana za niby hacki... Więc kupiłem nowego keya ( też rosyjskiego ) na allegro wklepałem cd keya wg instrukcji potem dałem płyke zainstalowałem i działało ;)

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Nie instaluje w ogóle plików jezykowych bo na steamie w ustawieniach jezyka mw3 jest tylko angielski i rosyjski, mi zainstalowało całego multiplayera i połowe singla bez plików jezykowych przez co nie działał multiplayer czyli zainstalujesz ale i tak bedziesz musiał sciagnac 6gb i gra bedzie cała po angielsku, być może ja tak tylko miałem, nie wiem.

Opublikowano

@up

moze zle ci zainstalowalo ja probowalem angielski niemiecki i polski bez sciagania.

@topic

zamknijcie temat bo spam sie robi. gowno prawda ze banuja rosyjskie keye , uzywasz aimbota masz kare nie moga cie zbanowac tylko dlatego ze jestes ruskim tak by byla prawdziwa 3ww ;P

Opublikowano

Bana nie dostaniesz tak jak up mowi, lecz czasem zdarzyc sie moga problemy z aktywacja.

Moj kolega kupil w Wielkiej Brytanii gierke no i wyjechal do polski na swieta i no coz chlopak se zainstalowal (w Polsce) i mu nie dziala bo musi ja aktywowac tu (Anglia) ;p. (Byc moze tu tak jest nie wiem)

Jedynie to ci sie moze przytrafic ale bana to raczej nie dostaniesz, wiec o to sie nie martw!

Już 4 lata z forum...

Masz coś do Placków?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...