Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] MultiHack 1.8

Bartolek1995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się że brakuje Ci NET Framework 3.5/4.0.

Jak nie to ściągnij c++ 2008 i 2005.

Ja mam wszystko i mi się pokazuje okno, ale jedyną działającą opcją jest autopickup;d

Opublikowano

Znajdź kogoś kto ma 64bitowy system i mu działa bo ja jeszcze nie spotkałem takiej osoby.FAK nie ten temat;d spróbuj ściągnąć innego,i na privie czy na PL grasz?

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Jeśli na 32 bitowym systemie działa to na 64 NAPEWNO MUSI DZIAŁAĆ, mi pomogło zainstalowanie DirectX

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Directx mam najnowsze, 32 bitowy system, NET Framework i c++ ściągałem ostatnio bo też do hacka (kamer moda) więc nie wiem gdzie jeszcze może być problem. A może problemem jest to, że tego multihacka próbuje "wstrzyknąć" w folderze gdzie instalowałem kamer moda? Ale w tamtym folderze jest takze mob hack i kamer mod dziala, dlatego nie wiem czy to przez to...

mi pomogło zainstalowanie DirectX

Miałeś ten sam problem co ja? To samo Ci wyskakiwało? Bo to jest tak, że multihack się włącza, ale po tym błędzie jak kliknę kontynuuj to nic nie działa... :(

Jeśli pomogłem, daj "lubię to" :)

Opublikowano

Bo to tak jest... też tak mam poprostu nie działa po najnowszej aktualce:) Była chyba pare dni temu jakaś.

KaMeR to naprawi:) Jego hacki zawsze działają, tylko poczekać musimy aż zrobi nowego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...