Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Jest Tu Jakis Moderator

Space

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem zapytać czy jest tu jakiś moderator bo to co sie tutaj dzieje to jakis burdel, wyraznie pisze ze to jest forum o hackach nie o problemach innych graczy.

Opublikowano

Jest Mod co się nie udziela i zamyka tematy ja dałem swoją aplikacje bo pomagam czasami się mylę ale jak każdy.

Poczekamy zobaczymy co wyjdzie.

o.O
Opublikowano
Jest Mod co się nie udziela i zamyka tematy ja dałem swoją aplikacje bo pomagam czasami się mylę ale jak każdy.

Kurwa, ja się nie mylę!

Mod jest na wakacjach pewnie, ma prawo sobie wyjechać...

omfg.png
Opublikowano

To powinien coś napisać że wyjeżdża i myślisz że jesteś pr0 bo masz jakieś 11lat??...

Aż żal takich ludzi jak ty 11lat i grupa banned wszystko pasuje :)

Brak słów na ciebie ty się nie mylisz a ja się mylę coś nie pasuję? to idź z tego forum.

o.O
Opublikowano
To powinien coś napisać że wyjeżdża i myślisz że jesteś pr0 bo masz jakieś 11lat??...

mam 9 lat, postarzasz mnie :/ Ja nie myślę że jestem pr0, ja to wiem :x

Aż żal takich ludzi jak ty 11lat i grupa banned wszystko pasuje :)

Grupa banned jest sexi, przynajmniej nie mam pedalskiego koloru :x

Brak słów na ciebie ty się nie mylisz a ja się mylę coś nie pasuję? to idź z tego forum.

Zobacz kiedy ja dołączyłem a kiedy ty, a teraz stfu. Przeczytaj to, co napisałem wcześniej kilkaset razy bo widzę, że jak zwykle nie rozumiesz. Twoja odpowiedź na mój post jest bezsensu, zresztą jak wszystkie twoje posty.

Na co ja odpisałem, że się nie mylę, ale ty oczywiście nie potrafisz czytać(jednak miałem rację, jesteś jednym z tej listy osób szczególnie wyróżnionych).

Może i mam 9 lat, ale rozumem przewyższam cię o kurwa 100 lat.

Jeszcze niedawno pisałeś za dużo kropek, teraz piszesz ich za mało, no i nie używasz przecinków, ehh.

@down

właśnie widać... xD dołączył kilka miesięcy po mnie i ma 3x więcej postów ^^ No, prawie 4.

omfg.png
Opublikowano

Scorp07 thx za informacje

@Omfg ja ten temat nie napisałem po to żeby takie dzieci spamowały, Scorp07 przynajmniej pomaga a ty jestes tylko spamerem.

Close Topic plz

Opublikowano
Zobacz kiedy ja dołączyłem a kiedy ty, a teraz stfu. Przeczytaj to, co napisałem wcześniej kilkaset razy bo widzę, że jak zwykle nie rozumiesz.

Miałem konto inne z 2007 ale usunęli mi tryb postowania bo wtedy byłem dzieckiem co miałem 12lat teraz mam 14 i zmądrzałem... nie tak jak ty 9lat i pyskuje jakbym cie spotkał na ulicy szczeniaku to byś inaczej śpiewał....

@Up Thx za poparcie....

A i dzieci nie przeklinają.

o.O
Opublikowano

No i to rozumiem ja mam 11 lat ale prawie nikt o tym nie wie

@topic mod na wakacjach albo zrezygnował z forum(w co wątpię),

http://kudlaty98.mybrute.com

http://kudlaty98.mybrute.com

Opublikowano

najlepiej jakby byl scorp moderatorem bo on (chyba) najwiecej pomaga itp. chociarz wtedy nie byl by tutaj burdel. tylko przyznaj scorp omfg pojechal ci z tym pedalskim kolorkiem xD

Opublikowano
najlepiej jakby byl scorp moderatorem bo on (chyba) najwiecej pomaga itp. chociarz wtedy nie byl by tutaj burdel. tylko przyznaj scorp omfg pojechal ci z tym pedalskim kolorkiem xD

No może i pomaga, ale zwykle ta jego "pomoc" jest błędna... Pozatym trzeba być kretynem żeby uwierzyć, iż mam 9 lat... no wtf?

Miałem konto inne z 2007

Konto kokosza jest z połowy 2007, a on jest 1 użytkownikiem na forum.

ale usunęli mi tryb postowania bo wtedy byłem dzieckiem co miałem 12lat teraz mam 14 i zmądrzałem...

Dalej jesteś dzieckiem, niezbyt rozgarniętym i mądrym, no ale cóż - jak to dzieci. I nie dziwie się dlaczego usunęli Ci możliwość postowania(o ile miałeś w ogóle to konto, w co wątpię; Jak chcesz żebym uwierzył to wyślij mi pw z tamtego konta*), wystarczy spojrzeć na ilość postów w tym dość krótkim czasie...

nie tak jak ty 9lat i pyskuje jakbym cie spotkał na ulicy szczeniaku to byś inaczej śpiewał....

Tak, oczywiście.

Po raz kolejny nadużywasz "..." powiem twoim kumplom żeby się z tobą nie bawili w piaskownicy bo jesteś "zaburzeniowcem" :<

A tutaj piękne podanie na moderatora, tegoż użytkownika! Stare, ale te prawie 2 miesiące nie uczyniły cię raczej mądrzejszym.

Witam nie wiem czemu moja i innych aplikacja została usunięta...

Chciałbym złożyć podanie na moderatora działu combat arms staram się pomóc a ostatnio moderatora działu nie widzę

Składam podanie bo umiem w to grać i mam duży lvl napisałem kilka tutów są w dziale combat arms

Linki do tutków:

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=28399

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=28403

http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=27539

Język Angielski - 5

Doświadczenie jako moderator - miałem i mam kilka for ;)

Ile poświęcisz czasu dla mpc? - 2h - 4h

Znam tą grę bardzo dobrze i dlatego chciałbym zostać Moderatorów w tym dziale...

Dlaczego ja?

Znam bardzo dobrze ten dział staram się pomóc i jak pisałem dużo ostatnio w to gram i grałem

gram w to 3lata z przerwą na pół roku

w grze cheatów nie używam tak ogólnie...

Proszę o nie usuwanie mojej aplikacji ale rozważenie ją przez adminów i innych moderatorów

Dziękuje, Pozdrawiam.

Wersja US ma 2 lata, EU rok, więc jakim chujem grałeś 3 lata? Poza tym tak świetnie znasz te grę, a sam zadajesz pytania które są banalne, a odpowiedź na nie oczywista. No i "tutki"(ja bym to nazwał opisem gry), skopiowane z combatarms.pl.

*otrzymam odpowiedź: "nic nie muszę ci udowadniać", "Nie pamiętam loginu i/lub hasła", "nie mogę wejść".

@down

Wiesz, jeśli ja dostanę bana to ty również, głównie dlatego że na każdy mój post odpisujesz i nie jesteś wcale "lepszy"

Mój wiek nie jest twoją sprawą...

Ah, multikonto? nice nice!

omfg.png
Opublikowano

A ja bym ci dał bana :).A tak naprawdę ile lat? 11?

@Topic Zamknij już to ktoś bo te dziecko co ma 9 lat ^,^ mnie wkurza już :)

Nie wierzysz ze miałem konto dalej je mam :)

ale postowania nie mam więc po co mi one :)

Nick skejto mogę nawet na nie wejść

eeeee sry konto z 2008 ;) ale z lutego chyba 7 luty xD

Więc nie pyskuj nawet do mlodego na pm napisałem.

o.O
Opublikowano

Tak jest mod, jestem na wakacjach i w tym czasie wpadłem na chwile do domu. Jest napisane i mowione adminom, że wziąłem sobie urlop. Może narazie nie spamujcie w tym dziale i idzcie na zewnątrz pogrzać się nad wodą lub poszukać jakieś ładnej dziewczyny. Komputer to nie całe życie. A jak ma ktoś do mnie jakieś zastrzeżenie niech pisze na pw.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...