Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Twitch - jakieś rady?

villo17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Wczoraj zacząłem swoją przygodę z Twitchem. Dużo osób mnie namawiało do tej postaci, ale mówiąc szczerze mam też wielką ochotę nim grać. Zagrałem na wieczór dwa mecze i dwa winy, jednak moje statystyki nie były zadowalające

1# 10-6-14

2# 3-1-24

Tak więc, chciałbym dowiedzieć się od Was trochę na temet tej postaci i za pomoc "lajk".

Opublikowano

Też mam Twitcha i powiem tyle, jeśli trafie na przeciwników lamerów na moim lanie, to wygrana w kieszeni , no chyba że 2 inne lany spaprają robote.

Twitch jest stworzony pod AD więc głupstwem jest robienie go pod AP lub hybryde.

Na 1 poziomie bierzesz Q, potem E, po tym W a po 3 poziomie ciągle idziesz w E po drodze dodając Q, Skill spowalniający rozwijasz od poziomu 2-5 przy końcu, z buildem którym ja gram w early praktycznie nie mam równych, koleś idzie zadowolony jak mu z zasadzki wychodze, mam duży attack speed , nabije przynajmniej 4 stacki zatrucia i ciach E, Dmg jest naprawde mocny. Więc jak chcesz to wypróbuj ten build (np CO-OP czyli Boty)

Ja gram z takimi itemkami i często dobrze gram: (Lamerskie itemki, ale ja gram dla przyjemności a nie dla wchodzenie jak lama na mobafire i zżynanie buildów. Na początku kupuje miksture waleczności i 5 potek do hp i ide na Lane a potem robie:

Buty Berserkera

Boski Miecz

Ostrze Nieskończoności

Krwiopijec (jak mam duzo kasy to 2x)

i na koniec kupuje coś pod zdrowie, ewentualnie fantoma

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

@up

dobrze napisał. ale Twitch jest bardzo papierkowaty - ma mało hp. Kup lodowy młot czy jak to tam się nazywa [ang. Frozen Malet].

46594938.png

Gram w League of Legends. Z chęcią doradzę w sprawie grania, buildów.

Pomogłem? Daj lubię to!

Opublikowano

Twitch jest postacią bardzo użyteczną w TF jak wie kiedy do niego wejść..

Stackujesz Tiamaty + ulti z przebitką i atakujesz single target po ok 300-400 DMG + ok. 1000 dla okolicznych wrogów.

Penta murowana.

Do tego nie trzeba na nim inwestować za bardzo z AS z powodu Q, które daje całkiem dobrego boosta.

Całkiem dobry ganker z racji bardzo długiej niewidki. Największym jego wrogiem jest Oracle :)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

omgg jak patrze na to co piszecie to smiac mi sie chce

Twitchem zawsze mid jako 1 skil to 3 chowasz sie w krzaczki wchodzi tam noobek z przeciwnej druzyny walisz w niego z 6 chitow potem E i first blood murowany

Co do bulidu to

Ostrze dorana

Berserki

Czar.tasak

Phantom

Infinity

Krwiopijec

Sprzedajesz ostrze dorana i kupujez 2 krwiopijce <nie nie infinity infinity daje 80 a jak umiesz napierdalac twitchem to z krwiopijca bedziesz mial 100 dmg>

Sprzedajez buty kupujez 3 krwiopijca

Ja tym bulidem wyciagnolem z chita po 1.8-2k dmg w Vayne

Pozdroo

O.S.T.R & PIH & PEJA NAGRAJCE RAZEM

FAN POLSKEIGO RAPU

Zbieram-Daj - nie bądz żyła

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

2.png

1417252872.png

Pro Net F*CK It

Opublikowano

Twitch jest dobra postacia AP (Ability Power) i AD (Attack Damage ) a takze w SA{Speed Attack} mowiacy inaczej DPS .. wrocmy do poczatku jest dobra postacia ale ma swoj minus jest slaby w defie a tez w HP (Papier) ja u niego robilem tak jak Buty berserki 2 BloodRhister <-- jakos tak :D po polsku {Krwiopijca} 2 Phanthom Dancer { Widmowy Tancerz } i Kapelusz Rabbadona :D postac jest trudna do rozwalenia lecz trza uwazac :D

Pomogłem daj +

jak nie to -

xkt6jq2qcb4s.jpg

Opublikowano

Twitch ssie, nie graj tym.

EDIT: Jaki kurwa spam moderatorze ? Chlopak chcial rad to mu dalem najlepsza jaka sie da.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

@2UP Ktoś dostał % za spam ? Chce się dowiedzieć jak najwięcej więc czemu ktoś ma % dostać.

Twitch ssie ? Osobiście ta postać mi się bardzo podoba i nie mam zamiaru póki co jej zmieniać.

@UP Twitch tank ? Pierwsze słysze.

#EDIT

A na dominionie ?

Opublikowano

na dominionie się wybornie sprawuje ( o ile masz ogarnięty i chociaż trochę supportujący cię team) ale 1 vs 1 też można nawet wygrać, jak jest się ogarniętym.

generalnie jedna z lepszych postaci na domina ze względu na zabójczo szybki atak i skilla na dobicie (+ ofc. niewidka)

gram nim zaledwie 2-gi dzień a już mi b. b. dobrze idzie, więc gorąco polecam.

i przy okazji 2 przykładowe buildy którymi się posługuję na zmianę (jak mi się podoba)

1 build zapewnia ci dmg. ok 350-450 crity 550-750 <3 (z naciskiem na 700)

2 build robi z każdego gracza jeżozwierza po 3-4 sek. prucia w niego bełtami :D

post-11699-0-69295000-1323870569_thumb.png

Opublikowano

Ogólnie nie lubię postaci Twich jeżeli jest nie ogarnięty i idzie ze mną na laina albo mam go na lainie . Ale jako postać do grania jest bardzo dobra do dominionów i do normalnych meczy . Jeżeli masz ogarniętego kogoś kto jest z tobą na lainie to wygraną macie w kieszeni

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Na normalu to twitchem pod tanka da się grać więc w czym masz problem?

Bój się Boga człowieku! tank w żadnym wypadku, nie ma szans albo będzie padać jak sz**ta albo nikogo nie ubijesz i będziesz tylko mięsem armatnim...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...