Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Battlefield3 dodatek do kampanii?

BytleMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak wiemy w BF3 kampania ma ok 5-10 godz czy jest możliwe że wyjdzie dodatek do kampanii na więcej map itd?

Opublikowano

Nie wydaje mi się.

Jeszcze nigdy sie nie spotkałem z czymś takim jak 'przedłużanie' kampanii.

Raczej czegoś takiego nie będzie, po to jest Multiplayer.

Pasjonat
Opublikowano

Niestety musisz się przyzwyczaić do krótkich kampanii ponieważ tak jak już Up napisał gry teraz pod Multi Playera są robione.

Teraz w grach pokroju BF czy CoD 5 h kampanii to jest norma.

Status Postów.

10____________________[X]

50____________________[X]

100___________________[X]

250________________________ [_ ]

500________________________ [_ ]

1000_______________________ [_ ]

KryRadzi.png

Opublikowano

Up na twoje wypowiedzi to tylko jedno :

http://www.youtube.com/watch?v=WlrOx6SSUB8"]http://www.youtube.com/watch?v=WlrOx6SSUB8

Będzie takie coś jak przedłużenie kampani, to się nazywa DLC :

Już producenci zapowiedzieli pierwszy dodatek - Powrót do Karkand

Będa tam dodatkowe misje i mapa.

Pamiętają co niektórzy jak było Z Battefieldem 2 ?

1. Jednostki specjalne

2. Armored Fury

3. Euro Force

Oraz patch 1.4 który dodał jeszcze więcej misji i broni.

Z bf3 mam nadzieję że będzie podobnie.

@@@@@DOWN2xDOWN

Oj tam oj tam ;D

Ale napewno będą rozszerzenia do singla.

OndteAw.png
Opublikowano

Powiem Ci ,że bardzo fajnie. Mapy są ciekawie zrobione i duże, dodatkowo dzięki temu dodatkowi oddblokujesz sobie 10 nowych broni :) 2 na każdą klase +2 dla wszystkich.

Ja te mapy i bronie polubiłem nawet bardziej niż inne mapy ,a z broni to chyba najbardziej FAMAS ;D

Opublikowano

Powiem Ci ,że bardzo fajnie. Mapy są ciekawie zrobione i duże, dodatkowo dzięki temu dodatkowi oddblokujesz sobie 10 nowych broni :) 2 na każdą klase +2 dla wszystkich.

Ja te mapy i bronie polubiłem nawet bardziej niż inne mapy ,a z broni to chyba najbardziej FAMAS ;D

Najpierw, żeby wgl coś ugrać trzeba wykonać zadania na mapach z dodatku. To mnie będzie dobijać ;d

Opublikowano

O ile się myle to trzeba grać tylko 2h na Karkand. Wszystkie inne zadania możesz wykonać na poprzednich mapach ^^ Te 2h są potrzebne chyba tylko do PP-19. Mi najbardziej podoba się FAMAS i MG36 <3

Gość malutki688
Opublikowano

a te sniperki na hita sciagaja zawsze?

@up obys mial racje:P ale i tak chyba jutru kupuje xD

Opublikowano

Nie będzie czegoś takiego...

Single w tej grze był zrobiony dla zasady, jako przedsmak zabawy na multi. Takie wprowadzenie, oswojenie się z grą.

Powrót do Karkand miało dziś premierę jednak ten dodatek dodaje mapy, bronie i pojazdy do multi.

Aa nawet jeśli by chcieli zrobić przedłużenie kampanii to nie jest tak hop siup więc wątpię.

@UP

Ja mając Edycje Limitowaną w wersji pudełkowej już DLC pobrałem.

1292102632u115053.png

Opublikowano

NIe masz na co liczyć :)

Jeszcze nigdy niewidziałem, aby jakać gra przedlużyła kampanię, a napewno nie w FPS'ach.

Pozatym panowie z DICE sami mówili, że BF3 jest głównie do gry w mutliplayer i na tym się koncentrowali ;)

Jeżeli pomogłem nie zapomnij kliknąć "Lubie to" :)

Krol_Kamikadze.png

moje tutoriale:

Myśliwce

http://www.mpcforum.pl/topic/546306-tut-mysliwiec-od-zera-do-bohatera/page__fromsearch__1

Opublikowano

BF3 nie doczeka się "przedłużenia" kampanii... to nie jest COD gdzie grasz kilkoma ludźmi... tylko jednym, główny wątek się kończy i tyle.

Seria Battlefield od zawsze była pod multi dopiero BFBC na konsole było wyposażone w singla (pomijam debilny Battlefield Vietnam) czyli jest to 3 część z singlem... a Zanim DICE nabierze wprawę w wymyślaniu "Oryginalnych" Kampanii to trochę czasu minie... ale za to niema co narzekać na multi ;)

Zresztą w dzisiejszych czasach każda gra jest nastawiona na rozgrywkę sieciową

Pamiętają co niektórzy jak było Z Battefieldem 2 ?

1. Jednostki specjalne

2. Armored Fury

3. Euro Force

Oraz patch 1.4 który dodał jeszcze więcej misji i broni.

tak dali... ale do MULTIPLAYER ! ew. treningu (single) który jest bez KAMPANII (o tym mówimy... )

TLS_Trololo.png

Dawniej Lenart

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...