Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto kupować pacc'a na tym level'u?

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

na początek - nie chcę się zbłaźnić, więc od razu wspomnę że jestem dość starym graczem na tibii (ok. 6lat już gry mam za sobą),

lecz niestety grałem z przerwami, i nigdy nie kupiłem PACC'a (ponieważ wydawał mi się on zbędnym wydatkiem.. Bo po co ładować kasę w grę?)..

Teraz nagle doznałem objawienia i chęci do wydania pewnej gotówki (30zł na 30dni), ale pojawia się tu kolejny problem!

Nie posiadam już żadnej wartościowej postaci, mam jedynie 20stego rycerzyka niedawno założonego - I Tutaj Pojawia Się Pytanie:

-Czy warto kupić PACC'a teraz, czy dobić jakoś 30sty/35ty level na FACC'u?

-I gdzie expić jeśli już na PACC'u? (tak, widziałem wiele poradników - ale może ktoś akurat grał na podobnych warunkach do mnie.)

Proszę pomóżcie mi, bo naprawdę nie wiem :P

Przepraszam, ale tytuł był nieprzemyślany :D

Przepraszam, ale tytuł był ostro nieprzemyślany :P

Opublikowano

sam osobiście mam knighta na 35 lvl i moim zdaniem nie opłaca sie wkupywać pacca na takim lvl ponieważby morzna expić równie dobrze na DC spokojnie do 70 lvl i wtedy kupić pacca (przynajmniej ja tak zrobię).A po drugie pierw wyskiluj sobie postać na faccu żeby na paccu się lepiej expiło.

Podsumowanie do exp do 70 lvl wyskiluj postać i kup pacca.

Opublikowano

@up Fajny focal na sygnie.

@topic.

imo dla najta i pała jest pacc zbędny do jakiegoś 70 conajmniej, znajdź fajny respik, ustaw bota ( 1 typek którego widziałem rok temu, dzisiaj z ciekawosci wszedłem, nadal tam łaził, tak jak go zapamietalem. wtedy tylko mial 45 lvl, teraz ma 150 knight na mountsternum -1 na cyclopach i jestem pewny, że on sobie gra na pacc sorciem / drutem a facc boci) i sie ciesz free expem. skille same sie beda wbijac, warto zebys zrobil jakies 60/60.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Ta, jednak wolę dobić jakoś 60tego eksa ze skillami 75/70+ :P

Okej, dzięki! (Być może szybko zwątpię w swoje plany i pójdę na PACC'u 40stym :D)

@Edit:

No z tym botem niegłupi pomysł, ale przyznaje - boję się już bocić.

I jak ktoś ma skrypta na dwarfy jakiegoś ogarniętego (Kazordoon tego pierwszego mine'a, dwa poziomy z dwarfami i rotami), to bardzo bym prosił ;)

POMOŻE KTOŚ :>?

http://www.mpcforum.pl/topic/502032-ta-problem-z-instalacja/
Opublikowano

Ta, dobry jestem iksdee żal xDDxdDD

Boże, wiem że chciałeś być żartobliwy w tym momencie, ale u mnie to nie ujdzie :D

Otóż miałem wiele postaci, i niezły level by wyszedł z nich gdybym je połączył.

A ogólnie, to wszystkie sprzedawałem :P

Opublikowano

Witam, odnośnie PACC-a to kup go wg własnego uznania ... JEżeli chcesz przeznaczyć tylko te 30zł na jednorazowe kupienie PACC-a to zrób to na 50 lvl... Ale jeżeli chcesz mieć lepszą postać i masz zamiar zainwestować trochę więcej kasy w PACC-a to kup już teraz ... Kup PREMIUM i heja ;]

Pozdrawiam Silny199

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

No, i to było wydaje mi się mądre :P

ale jednak będę się kierować tym 50tym level'em ;)

w końcu wybocić takiego level'a to.. niespełna dwa tygodnie? Nie wiem, nigdy nie bociłem tak długo ;p

Opublikowano

Wszystko zależy od Respa / Skilli / Itemów ;] Jak to wszystko masz dobre to Ci poleci nawet nie zobaczysz kiedy ;]

Hatsan 90 SAS QT + Alchemizacja ;)

14553493454da0776eb0d2c.jpg

35091.png

6080.png

35987.png

25631.png

Opublikowano

Knight - 50 lvl | Skill 71 +

Jeżeli chcesz inwestować w PACC'a (opłaca się) to polecam dobić ten LVL.

Z poziomem 20 nie robi ci praktycznie wielkiej różnicy Expienie. Idź sobie na TOMBA ! :D

Potem na 50 jest już nieco większa zabawa, bardziej jest to moim zdaniem opłacalne.

Opublikowano

Jak masz Dobre SKile i kase to nawet od 8lvl mozna kupic pacc i jak ktos jest zawziety to moze Kinem wbic nawet do 65 na jednym paccu:)

Przynajmniej moj kumpel tak wbil =]

Tylko SKile powinny byc 75+ i lecisz najpierw na Larvy do 15 Potem Scarab do 25 i potem na Cyclopolis ;) Tam stawiasz bocika i Elo ;]

graphic.png

Opublikowano

Jak masz Dobre SKile i kase to nawet od 8lvl mozna kupic pacc i jak ktos jest zawziety to moze Kinem wbic nawet do 65 na jednym paccu:)

Przynajmniej moj kumpel tak wbil =]

Tylko SKile powinny byc 75+ i lecisz najpierw na Larvy do 15 Potem Scarab do 25 i potem na Cyclopolis ;) Tam stawiasz bocika i Elo ;]

O ,co ja slysze ,zawziety heh stary po 1h dziennie moge wbic 65+ ,niektorzy na jednym paccu wbijaja do 120-130 ...wiec niewidze porównania.

@top

lvl sie nieliczy,wazne sa skile i jakas kasa na start

Opublikowano

zależy na jakim serverze grasz ;x bo na no-pvp botów lata masa więc ja kupywałem pacca od 20 lvl (oczywiście po wyskillowaniu pallka )

pr0zniwiarz.png

Takie Tam Staty Z Bf'a 3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...