Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Multihack by Slait 1.7

qpa08

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem. Gdy injectuje multihacka do metina(pandora), otwiera mi się okno bota, jednak postac się nie wczytuje i mam 0 hp, 0 expa itp. Nie ma także ikonki postaci. Jak wcisne jakąś opcję(np. combo) to metin i hack się wyłączaja. Jeśli ktos zna rozwiązanie problemu to byłbym wdzięczny za pomoc.

PS. Mam c++ 2005 i 2008, framework 2.1 3.5 4.0

Opublikowano

Pobierz od nowa moze pod sam koniec pobierania wcisnoles przez przypadek anuluj i ci sie zapisalo a teraz masz blad bo nie ukonczylo sie pobieranie w pelni

Opublikowano

Nie nie nie to poprostu jest Prywatny server więc on ma inny plik z którego metinek leci a skoro inny to hack

nie może zapewne znaleźć sobie potrzebnych rzeczy aby poprawnie działać

Opublikowano

Czyli ten hack jest tylko na pl'a? Na pl'u mam to samo:)))

kamil pobrałem 3 razy i 3 razy próbowałem:D

Opublikowano

A na PL'u też mi nie działa. Wyskakuje okienko ale opcje nie działają i "dane" postaci się nie wczytują. Proszę o pomoc. Musi działać bo mam dobrze zablokowanego hs'a. Może mi czegoś brakuje? Chociaż wiele pościągałem.

Opublikowano

Napisałby ktoś jak wy to uruchamiacie krok po kroku i jakie programy "wspierające" on wymaga:) Byłbym bardzo wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...