Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]Metin2 [PL] 2008 Wojna Chunjo vs Jinno [ dawne czasy ]

nopek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, postanowiłem dodać ten film na forum. Chciał bym wam przypomnieć kilka bez cennych chwil z metina 2, najazd na jinno serwer monastyr rok 2008. Jeśli nie rozumiesz celu filmu, gryzie cię montaż, muzyka, jakość to proszę nie oceniaj i nie komentuj... Myślę że zrozumiecie o co mi chodzi... dodam jeszcze że jestem autorem filmu.

Opublikowano

od 8:55 widać gracza "Li" gildia "Elita" jeśli ktoś grał wtedy na monku i kojarzy to warto sobie przypomnieć ... jaki respect był dla gracza w boga smoków i z nimfą ;)

Pomocnik
Opublikowano

Poczatki byly najlepsze ;] teraz to juz nawet nie ma co grac, sama dzieciarnia a gf caly czas robi zdygane eventy i upodabnia pl do priva :)

material.png

s25 lv 69 sura bm

Opublikowano

Ja tam gdzieś stoję.

To były czasy, kiedy ludzie nie mieli czitów itd.

Opublikowano

Heh... te piękne czasy... <3 Czemu już nie wrócą :(

Dokładnie jak @down aż łzy lecą. Albo jak było Lyt2 kurwa to sie mialo podniete jak 70 sie wbilo xD.

@edit 2 lub jak się miało na zzyt2 syrka stal+9 skille P i screena z gildią mpc normalnie piękne to było.

Opublikowano

Ajj piękne czasy ŁZY NIE RAZ LECĄ

1. Nie było botów

2. Wszyscy mili

3. Ceny spoko

Dawny metin już nie powróci

Teraz boty które spamują

Nie ma gdzie ekspić

Same dzieciaki

Kiedyś tygra +8 to było coś SZPAN

Boj też był szpan Nie wielu miało takie coś :P

nie reklamujemy yt.

Opublikowano

Szkoda że już nie ma pt na -bo- 7 osób + lur :D Często na wołaj było tylko " potrzebny lur na bo + 30lvl" itd :P : p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...