Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[OSTRZEŻENIE]UWAGA NA BROŃ QUICK-FIX

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NAPRAWDE NIE POLECAM BRONI QUICK-FIX

ta broń jest gorsza nawet od zwykłego mediguna

te +40 leczenia NIE DAJE PRAWIE NIC a już nie wspomne o Uber Charge -_- to po prostu Broń najgorsza jaką widzialem.......

jak użylem ubera na polu bitwy to rozwalili mnie i grubego jak byśmy wogule nie mieli UbErA....

na obronie tak samo.... lecą na mnie 2 skautów ja uzywam ubera na grubego i każdy na niego leci zabilo go raz dwa a potem mnie... NIENAWIDZE TEJ BRONI ale dobrze ze zrobilem to do testowania na 7 dni...

natomiast jak mialem

Kritzkrieg to bardzo dobrze mi się grało

byla taka sytuacja ja z grubym wchodze do pomieszczenia bylo tam 4 grubych i 2 pyro ja uzywam ubera kryta i wszystkich rozwalilem a mojemu grubemu zostalo polowe zycia i fajne bylo to ze wszystkich rozwalilismy w 3 seknudy ;d bo stali w jednej grupce moj gruby mial mosiezna bestia a ja Kritzkrieg i w 3 sek. ich nie bylo a my przejelismy pkt. kontrolny :D i win ;p

BARDZO POLECAM Kritzkrieg i Mediguna ale bardziej Kritzkrieg a co do Quick-fix to NIE POLECAM WOGÓLE!!!!!

miłego grania z Kritzkriegiem :) jesli macie jakies pytania to pisac aha i zawsze noście przy sobie ampytatora i tam gdzie jest duzo waszych ludzi w tym samym miejscu uzyjcie drwiny amputatora bo ona leczy zycie do pelna kazdemu! NArA

Opublikowano

Dobrze że ostrzegasz, mam te bron ale nie korzystam.

@UP: Jak Ci jego ortografia nie pasuje to nie czytaj :)

Opublikowano

Ja quick fix przetworzylem z uroczysta przysiega na złom.

Mam kirtizgier czy jakoś tak za osiągnięcia.

A co do uberCharge to chyba Quick nie daje nieśmiertelności tylko krytyki czy cś tam

Opublikowano

Uwielbiam sytuacje, kiedy w takim temacie wypowiadają się osoby która mają " dużą " wiedzę o grze. Nie wiem czy wiecie, ale quick fix jest bardzo dobrym medigunem. A medyk który potrafi docenić jego moc czyni cuda. Tak, pewnie teraz się ze mnie śmiejecie i pukacie w głowę, że niby jak to nie jest to śmieć. Mam proste pytanie, czy któryś z Was zastanowił się jak wykorzystać jego przyśpieszone leczenie ? Jest to broń do leczenia całej drużyny, dajmy na to że mamy 5 graczy ( na serwerach z ogarniętymi ludźmi to atakuje 5 osób naraz a nie każdy po jednym i MOŻE trafi się większa grupka ). Dodajmy teraz do tej piątki 2 medyków. Jeden ma mediguna drugi quicka. Medigun daje ubera na grubego to jasne. Ale co robi quick ? Trzyma resztą na 100% hp w niespełna 2 - 3 sekundy przywraca możliwość walki reszcie. Gracze sami wracają do tego medyka na chwilkę, dajmy na to pyrkę co podpali drużynę. Medigun i jego healing nie da rady ale quick i owszem. Do używania tej broni potrzebna jest zgrana drużyna, ale nie jest to taki śmieć jak Wy go opisujecie. A co do akcji wymienionej w pierwszym poście, koleżko skoro 2 skałtów zabił grubasa z medykiem to uwierz mi że jest coś nie tak.

Opublikowano

Ja nie rozumiem tej walki broni. Każdy używa tego co uważa za najlepsze. Dla mnie quick fix jest dobry bo leczy bardzo szybko i nieraz uberowałem Grubasów i jakoś wszyscy się chowali...

Opublikowano

Uwielbiam sytuacje, kiedy w takim temacie wypowiadają się osoby która mają " dużą " wiedzę o grze. Nie wiem czy wiecie, ale quick fix jest bardzo dobrym medigunem. A medyk który potrafi docenić jego moc czyni cuda. Tak, pewnie teraz się ze mnie śmiejecie i pukacie w głowę, że niby jak to nie jest to śmieć. Mam proste pytanie, czy któryś z Was zastanowił się jak wykorzystać jego przyśpieszone leczenie ? Jest to broń do leczenia całej drużyny, dajmy na to że mamy 5 graczy ( na serwerach z ogarniętymi ludźmi to atakuje 5 osób naraz a nie każdy po jednym i MOŻE trafi się większa grupka ). Dodajmy teraz do tej piątki 2 medyków. Jeden ma mediguna drugi quicka. Medigun daje ubera na grubego to jasne. Ale co robi quick ? Trzyma resztą na 100% hp w niespełna 2 - 3 sekundy przywraca możliwość walki reszcie. Gracze sami wracają do tego medyka na chwilkę, dajmy na to pyrkę co podpali drużynę. Medigun i jego healing nie da rady ale quick i owszem. Do używania tej broni potrzebna jest zgrana drużyna, ale nie jest to taki śmieć jak Wy go opisujecie. A co do akcji wymienionej w pierwszym poście, koleżko skoro 2 skałtów zabił grubasa z medykiem to uwierz mi że jest coś nie tak.

dobra to może i tak ale jak wejdzie takich 2 grubych z krytem to rozwalą nawet 2 grubych z Quick ale to moje zdanie :)
Opublikowano

dobra to może i tak ale jak wejdzie takich 2 grubych z krytem to rozwalą nawet 2 grubych z Quick ale to moje zdanie :)

Ale człowieku zrozum, że fix zalicza się do broni "team-play'owych", a kryty gdy już włączysz powinny zostać na jednej osobie, chyba że zauważysz, że np, gruby będzie lepszy w tej sytuacji od demo.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Im a Dwarf and Im Digging a Hole! Diggy Diggy Hole, Im Digging a Hole. Serio, poco odkopujesz temat skoro nie wnosisz nic nowego? Było mówione o tym że quick ma sens tylko z teamplayem. Ja sam ostatnio grałem z tą bronią i sobie ją niezmiernie chwalę, dlaczego? Utrzymywałem cały team na 100% hp. Otóż wszyscy przybiegali do miejsca w którym stałem i leczyłem do pełna. Obok pyro checkował i wszyscy byli zadowoleni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...