Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DCUO Zestawy zbroi

Gość Menesterowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1323548463-U393411.png

Raid to prawdopodobnie największe urozmaicenie rozgrywki DCUO. Dzięki nim Nasza postać może stać się potężna i zniszczyć każdą inną.

Od 30 poziomu możesz zacząć myśleć o pozyskaniu specjalnej zbroi, która uczyni Cię prawdziwym bohaterem.

Aby wykonać jakikolwiek raid musisz posiadać zbroję na poziomie minimum T1, jeżeli jej nie masz, to Twoja drużyna na pewno przegra.

Poniżej znajdziecie listę dostępnych Setów zbroi w grze:

T1 PVE: Cały zestaw będzie kosztował 400 Znaków Zwycięstwa

T1 PVP: Cały zestaw będzie kosztował 1700 punktów IP

T2 PVE: Cały zestaw będzie kosztował 400 Znaków Wyróżnienia

T2 PVP: Cały zestaw będzie kosztował 810 Znaków Zwycięstwa

W grze występuje 18 zestawów zbroi. Każdy charakteryzuje się innym wyglądem i statystykami.

Wygląd i statystyki zależą od wybranego na początku gry Mentora.

HEROES:

Superman-Iconic-Armor-Sets.jpg

PVE T1: Speed-Force Spectrum: (Sprzedawana przez 'Flash' za 40-60 Znaków Zwycięstwa za sztukę)

PVE T2: House of El Warsuit: (Sprzedawana przez 'Power Girl' za 90-150 Znaków Wyróżnienia za sztukę)

PVP T2: Nth-Metal Battlesuit: (Sprzedawana przez 'Hawkgirl' za 80-130 Znaków zwycięstwa za sztukę)

Batman-Iconic-Armor-Sets.jpg

PVE T1: STEELsuit MK-1: (Sprzedawana przez 'Steel' za 40-60 Znaków Zwycięstwa za sztukę)

PVE T2: Dark Specter Batsuit: (Sprzedawana przez 'Batgirl' za 90-150 Znaków Wyróżnienia za sztukę)

PVP T2: Raptor Infiltrator: (Sprzedawana przez 'Robin' za 40-60 Znaków Zwycięstwa za sztukę)

Wonder-Woman-Iconic-Armor-Sets.jpg

PVE T1: Fate’s Faith: (Sprzedawana przez 'Raven' za 40-60 Znaków Zwycięstwa za sztukę)

PVE T2: Hera’s Strength: (Sprzedawana przez 'Wonder Girl' za 90-150 Znaków Wyróżnienia za sztukę)

PVP T2: Aegis of Eternity: (Sprzedawana przez 'Aquamen' za 80-130 Znaków Zwycięstwa za sztukę)

VILLIANS:

Lex-Luthor-Iconic-Armor-Sets.jpg

PVE T1: Metallo’s Maw: (Sprzedawana przez 'Metallo')

PVE T2: LexCorp Salvation: (Sprzedawana przez 'Bizarro')

PVP T2: Phantom Zone Reaver: (Sprzedawana przez 'Ursa')

The-Joker-Iconic-Amor-Sets.jpg

PVE T1: Frozen Fury: (Sprzedawana przez 'Mister Freeze')

PVE T2: Joker's Punchline: (Sprzedawana przez 'Harley Quinn')

PVP T2: Mercenary's Malice: (Sprzedawana przez 'Two Face')

Circe-Iconic-Armor-Sets.jpg

PVE T1: Aegis Of Azarath: (Sprzedawana przez 'Brother Blood')

PVE T2: Vengeance Of Hectate: (Sprzedawana przez 'Cheetah')

PVP T2: Shroud Of Anubis: (Sprzedawana przez 'Felix Faust')

Legenda:

Punkty IP: (Influence Points): Zdobywane są z walk PvP i wykorzystywane są do kupna przedmiotów T1 PVP.

Znaki Zwycięstwa: (Marks of Triumph): Używane są do kupna przedmiotów T1 PVP. Mogą zostać zdobyte z Alertów.

Znaki Wyróżnienia: (Marks of Distinction): Wykorzystywane do kupna przedmiotów T2 PVE. Mogą zostać zdobyte z Raidów.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

a czasem te zbroje które wymieniłeś tutaj na pvp tier 2 to nie są pvp tier 1, bo najlepsza zbroja na pvp i to jest chyba tier 2 u takiego robota się kupuje, a co do najlepszych zbroi pve , to są to te za kryształy które zdobywa się na raidach , zbroje z takiego jakby kryptonitu.

Mówię o Hero bo tam gram :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla każdego mentora jest inny zestaw zbroi i tylko z niego możesz korzystać.

Dla każdego mentora jest inny zestaw zbroi i tylko z niego możesz korzystać.

ale to tylko dotyczy setu pve tier2? bo przynajmniej resztę mogę kupować jak mi pasuje

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ale to tylko dotyczy setu pve tier2? bo przynajmniej resztę mogę kupować jak mi pasuje