Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Którą broń wybrać ?

IskraRks_

Które bronie lepsze?  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która bro? wybra? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano. Mam pytanko co wybrac P90TR.PP-19MOD,MP7MOD czy coś innego.

Prosił bym o rozpisanie broni. :)

Pozdrawiam IskraRks_ :D

sygnaoz.png

Sygna by Max :)

Opublikowano

Ja osobiście z tych wszystkich wybrałbym P90TR, duża szybkostrzelność i magazynek, MP7 MOD takie sobie, lata na wszystkie strony, PP-19 MOD dość dobre, ale TR'ka jednak lepsza.

Opublikowano

Dodam ci ankietę, żeby ci było łatwiej.

Sam bym wybrał P90TR szybkostrzelna i dobra na małe mapy jak to SMG.

Opublikowano

L115A3 ?? Wiesz kupuj jak jest na przecenie, wszystko się opłaca kupować jak jest na promocji ale ta snipka bardziej jest do rushu niż do campy.

Opublikowano

tr oczywiście...;) z tego co widać po tych broniach to grasz na małych mapkach ? tr szybkostrzelna itd...bardzo fajna broń :) polecam

ehh.:)

Opublikowano

terke

a co do snajpy campy i tak jak by 50% dobry do qs jest tpg pro a do qs i rash a3 sam polecam a3 bo kupil kumpel tpg ale mi sie celownik zacina w polowie drogi czasami... a a3 piekne jak po masle :P

Opublikowano

osobiście jestem "fanem" Mp7 Moda i jego bym sobie walnął na perma lecz najbardziej uniwersalnym typowym SMG jest P90TR

Dla mnie mp7 mod + magazynek =kosiara ;d

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Mi jakos najbardziej odpowiada UMP-45, bo jest najbardziej uniwersalna. Pograsz nia na malych mapach, jak i na duzych.

Jezeli chodzi o snajpe, to kup L115A3 jest na przecenie i wg. mnie niezle wymiata :)

316rfbqr.png

Opublikowano
Dzisiaj pograłem i szczerze? pp-19 mod nie jest takie złe unb nabiłem na sand hogu :) Chcecie ssa? :D

Genialnie jestesmy z Ciebie dumni i radujemy się razem z Tobą :>

a teraz na serio - P90 TR - wg mnie jedna z najlepszych broni w grze. Dosyć duzy DMG, broń dobra na OMA na Junk Flea

co do snajperki to L115A3 lub TPG1 - PRO

EDIT

Zmieniam nazwe tematu na bardziej ogarnietą ^^

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

M416 CQB

Tylko przydało by się dopisać że ta broń uważana jest za Hmm broń dla noobów. 0 odrzutu w sumie co drugi strzał to head... Niektórzy elite kickaja nawet za uzycie tej broni więc osobiscie nie polecam
sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Tylko przydało by się dopisać że ta broń uważana jest za Hmm broń dla noobów. 0 odrzutu w sumie co drugi strzał to head... Niektórzy elite kickaja nawet za uzycie tej broni więc osobiscie nie polecam

W broni równierz chodzi o rozrzut i o częstotliwość trafienia w głowe M416CQB jest dobra na perma ją kupić miałem lecz nie kupiłem ze w zględu na te kicki i wyzywanie...Jest podobna broń M6A2-SRT bardzo podobna dokupisz sobie celownik i kosisz jak CQB i jeżeli to twoja pierwsza bron na perma stawiałbym na coś uniwersalnego jak właśnie M6A2-SRT

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Co do broni AR najlepszymi chyba są:

• M4A1
  • M4A1 Desert Warrior
  • G36E
  • G36E Valkyrie

Te inne nie są popularne jak inne, wyłączając oczywiście CQB = Noob = Kick

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...