Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] APB nie działa

McHajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Dzisiaj pobrałem na steam APB:R, uruchamiam, updatuje się, naciskam start... i nic. Okienko się wyłącza i nic się nie pojawia. Nie wiem w czym jest problem. Powiem też, że beta chodziła.

sygnazs.png
Opublikowano

Zacznijmy od tego, że to jest beta. Nie ma jeszcze full wersji. spróbuj uruchomić z ikonki jako administrator. Poza tym, może to wina tego że ściągnąłeś właśnie przez Steama? Nie lepiej przez GamersFirst live? Tam ściągasz prosto od strony producenta...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

pobierałem i przez to i przez to. Na dodatek to już nie jest beta. To już jest pełna wersja. Grałem w betę i wszystko było spoko. odpalam jako administrator, ale to nic nie daje.

sygnazs.png
Opublikowano

Podłączam się pod pytaniem. Mi też APB nie działa. Jak klikam na start to nic się nie dzieje, a APB jest w procesach. Tak uruchamiałem jako administrator. Jak co, ja z Steama gram. Wczoraj zacząłem właściwie :D

@edit wczoraj normalnie działało, aż wyłączyłem grę, chciałem włączyć znowu i nic...

Opublikowano

Próbowaliście zrobić:

a) reinstall?

B) Zfixować z góry możliwość wystąpięnia błędu OutOfMemory?

c) Wgrać jakieś programy pomiędzy ostatnim działającym odpaleniem a pierwszym nie działającym?

d) Wgrywać cheaty? Jeśli tak to to może być wina.

Uruchomienie jako admin nie daje wiele, radzę spróbować wyłączyć kompozycje wizualne i odpalić w trybie zgodności i w 256 kolorach. U mnie to ostatnie bardzo pomagało przy błędach z odpaleniem w becie a gra działała normalnie.

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...