Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Instalacja Combat Arms EU

dzekix10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ściągnąłem instalkę do Combat Arms, pobrało i wszystko ok, ale problem zaczyna się gdy chcę zainstalować grę. Odpalam instalatora i pojawia mi się tylko białe okno, i mogę czekać tak 5 , 10 min i nic się nie dzieje. Proszę o odpowiedź.

Opublikowano

Spróbuj włączyć jako admin. Wyłącz antywirusa i jeszcze najlepiej pokaż ten biały ekran. Wyślij ss

Opublikowano

no klikam prawym uruchom jako... i tam na dole zmieniam z mojej nazwy uzytkownika i wpisuje administrator, wyskakuje jakiś błąd. może dlatego ze nie wpisalem hasla, ponieważ nie wiem jakie jest to haslo

Opublikowano

eh bo nie masz pewnie win7 więc nie uruchomisz jako administrator....

zainstaluj najnowsze sterowniki do karty graficznej...

ehh.:)

Opublikowano

sprubuj sciagnac tak jak by caly folder czy cos takiego tam masz na stronie jak by instalka cos sie popsula

jak to nie pomoze to ticketa do nexona

Opublikowano

więc pobierz nową instalkę ze strony oficjalniej CA ;) nie pisz do nexona bo zanim oni ci odpiszą too..szkoda czasu...próbuj sam ;)

i pisz czy coś pomogło.

ehh.:)

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam. Ściągając grę przez downloader z głównej strony nexona idzie mi do 99% i dalej już nie chce.. ;/ próbowałem zgrać sobie instalke od kumpla ale po przeniesieniu jej na mojego kompa i po próbie instalacji wyskakuje mi błąd " Cannot load dll". Wie ktoś może o co chodzi albo jest w stanie mi jakoś pomóc ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...