Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto Ma Priva ?

Pan X ( X )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

81570698426738958360.jpg

Witam mam na imię Hubert mam 16 lat i chciałbym zostać GM / TGM na jakimś serwerze Metin 2 oczywiście.

Najlepiej żeby nie był to serwer Hamachi, ale mniejsza.

Więc tak :

1. Jestem miłą, cierpliwą, dobrą, współpracującą osobą, która zna się bardzo dobrze na Metin2, moje zalety to własnie cierpliwość, sumienność i współpraca, moje wady, a raczej wada jest taka, że nie znoszę gdy na serwerze grają dzieci, które piszą : GM DAJ COŚ i itp. to jest własnie moja wada moje zainteresowania to głównie Metin2 i piłka nożna.

2. Moje doświadczenie o grze Metin2 jest bardzo spore ponieważ gram w metina 5 lat jak nie ponad, zaczynałem na PL'u później doszedłem do wniosku, że czas przejść na Prywatne Serwery, doswiadczenie jako GM również mam ponieważ byłem GM dwa razy i raz Adminem, Komendy GM również znam z tego prawie na pamięć

Bym był świetnym GM'em ponieważ :

- Spędzam na GM'ie ponad 3 Godziny

- Piszę/Staram się pisać poprawnie

- Jestem sumienną, cierpliwą i miłą osobą

- Chętnie pomagam Teamowi

- Organizuje Eventy dla graczy jeżeli GA serwera mi na to zezwoli

- Staram się naprawiać błędy graczy

- Rozmawiam z graczami czyli lubię rozmawiać

- Nie daje pod żadnym pozorem graczom : Itemów, Yangów, Rangi, LvL, Eq, bossów tylko dla niego lub dla niej oraz metków

- Nagrody rzeczowe naprzykład z OX'ów ustalam z GA jakie mam dać, a jak mówi, że mam sam wybrać to napewno to nie jest jakieś eq z abs, bronie do pvp/expa tylko jakieś marmurki, których się nie da zdobyć, bronie na 30 LvL jak nie ma na serwerze u handlarzy, Przywołanie Bossów / Metków

- RATY : Ustalam z GA kiedy, gdzie i ile

- Wszystkie organizacje, w których inni GM'owie nie mogą wejśc lub GA ja zawsze chętnie pomogę

OFERTA AKTUALNA

I to chyba na tyle

Kontakt ze mną to :

GG : 39019136

Profil GG posiada nazwę : HaH

Adres E-Mail : [email protected]

Lub PW na tym Forum

Proszę Nie Zamykać

Opublikowano

Pisz tu :

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...