Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Brak dźwięku

Kaaners14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. mam pewnie problem z dźwiękiem. Gdy włączam Winampa i klikam na dowolną piosenkę pisze taki błąd.

"Nieprawidłowy sterownik DirectSound. Zainstaluj odpowiednie sterowniki lub wybierz inne urządzenie w konfiguracji

Kod błędu 88780078"

Dodam, że instalowałem program antywirusowy ESET Smart Seciurity i po jego zainstalowaniu wszystko się popsuło..

Instalowałem już od nowa sterownik do dźwięku, nie pomogło. Pobrałem też Directx najnowszą wersją z nową biblioteką itd i też nie działa. Macie jakieś pomysły ?

Oczywiście wynagrodzę

Pozdrawiam

Opublikowano

to sobie zmień w ustawieniach winampa na inny sterownik dzwięku albo zainstaluj pluginy odpowiednie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

problem masz a nie podałeć CO MASZ skąd mamy wiedzieć co powiedzieć . pozostaje tylko reinstalować sterowniki do dzwięku, masz je na płytce dołączonej do płyty albo ściąg ze strony producenta, najpierw je wywal całkowicie z systemu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

karta dzwiękowa uszkodzona

a robiłeś do końca update systemu ? zrób pełne razem z dodatkową instalacją sterowników i dopiero instaluj te co masz

skąd masz sterowniki do dzwięku ?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@REFRESH

Pomoże ktoś ?? Karta dzwiękowa chyba nie jest uszkodzona, ponieważ gdyby tak było na pewno miałbym jakieś komunikaty.

Może są jakieś programy specjalne do sprawdzenia czy karta dziękowa działa w pełni ?

Odinstalowałem sterownik od karty, zainstalowałem od nowa i nadal nie działa.

Skanowałem komputer programem Kaspersky ale doszło do 97% i komputer mi się wyłączył i był jakiś błąd ale udało mi się go naprawić.

Proszę o szybką odpowiedź !

Cześć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...